Додати запис

Візит Лілії Гриневич в Луцьк


Лілія Гриневич, голова комітету з питань освіти та науки Верховної ради України приїхала до Луцька, аби підтримати Ігоря Лапіна на виборчих перегонах.

Обговорювали питання освіти і нових змін у законопроектах. Зокрема, присутніх цікавило, чому при цьогорічному вступі до ВНЗ не будуть враховуватися результати ЗНО минулих років. На це освітянка відповіла, що вважає це справедливим, адже складність і вміст тестів щороку змінюється: «Уявіть собі, що ви здавали забіг на 100 метрів три роки тому. Тоді пробігли його за певну кількість часу, а інші прийшли здавати його сьогодні. І ви кажете, що не будете бігти знову, адже робили це тоді та вже маєте результат, той, ще трирічної давнини. Такі результати не можна порівнювати".

Також Лілія Гриневич зазначила, що зараз українці мають шанс реформувати не лише освіту, а систему всієї країни. Головне виконати основне доручення на сьогоднішній день - відправити до Верховної ради людей, які зможуть донести голос народу і виконати необхідні дії.
«Господь дав нам не лише випробування, але й шанс. 2014 рік буде вписаний у підручники сучасної історії України, і ваші діти будуть запитувати у вас: «Мамо, тату, а що ви робили у той час?». Із революції гідності на Майдані та жахіть АТО ми маємо винести урок. Треба брати відповідальність на себе і робити усе, що до снаги на своєму місці. Дуже пишаюся тим, що я в команді Ігоря Лапіна. Він ризикує власним здоров’ям та життям. А нам з вами значно легше: над нами мирне небо, ми сидимо в аудиторіях. Ми вже точно визначилися, що йдемо в Європейський Союз. Люди завдяки своїй гідності, стійкості та відповідальності звалили режим, який ще рік тому видавався непохитним, як велика китайська стіна. Нам залишається допомогти людям, яким ми довіряємо пройти у парламент і разом змінювати існуючу систему"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не зрадити ідеали мендауну! І ми попереду всієї цивілізації...
Відповісти
Називаючи Революцію гідності мендауном, у вас явно немає поваги до Героїв Небесної Сотні
Відповісти
приїхала, бо треба насправді, якби данильчук йшов від Народного фронту - всіх би нагнув, а так взяли п'яницю, от і мають
Відповісти
Красуня, розумниця і алкоголік! Союз краси та непотрібу...
Відповісти
Фото вгорі - Ліля Гриневич і ще хтось - обоє ніби від Народного Фронту.

Фотка внизу - аудиторія Університету Україна Карпюка Р.П. - який від Батьківщини.

Або фотка нетамтешня, або я чогось не розумію?
Відповісти
бачив бардак і свавілля. Результат - попливла Ненька...
Відповісти