Додати запис

Як на факультеті бізнесу викладачі студентів вітали

Креативності та натхненню викладацького складу та студентської громади цього факультету Луцького НТУ можна тільки позаздрити. Найбільше подій інформативно-просвітницького, наукового, духовного характеру відбувається саме там, а найкращі студенти Волині – Галина Конах, Лідія Кривов’язюк, Денис Бендовський навчаються під егідою невтомного декана Тараса Божидарніка.

19 листопада 2014 року на великій перерві в корпусі факультету бізнесу Луцького НТУ відбулося святкове дійство з нагоди Міжнародного дня студента. Формат заходу інтригував та бадьорив публіку протягом усього часу, адже вітальні номери підготували не студенти, як це буває традиційно, а викладачі.
Ведучі концерту – декан факультету бізнесу Тарас Божидарнік та заступник декана з виховної роботи Неля Герасимяк привітали студентів з їхнім святом, побажавши успіхів на науковій ниві, нових стверджень і досягнень.

Вітальне слово виголосив і проректор Луцького НТУ з науково-педагогічної роботи Олександр Бондарський, зазначивши, що кращих студентів, аніж на факультеті бізнесу напевно годі й шукати, адже три конкурсанти в «Кращому студенті Волині» та абсолютна перемога в ньому Галини Конах вкотре засвідчують непересічні старання та успіх.

Із «привітом з минулого», з декламуванням поезії зі своїх студентських буднів і свят – з 60х років минулого століття виступила професор кафедри прикладної статистики та економіки праці Надія Рудь. «Вся сила – в єднанні! Ми у вас віримо, ми вас любимо і пишаємось вами. Будьте здоровими, успішними, креативними», – такі слова побажань лунали студентам від їх наставників. Іще одні поетичні вітання – з гумором та побажаннями успіху, але вже на сучасний лад звучали від професора кафедри економіки та підприємництва Ігоря Кривов’язюка.

Романтично-елегійним настроєм наповнив присутніх музичний керівник відділу культури Луцького НТУ, саксофоніст-аматор Сергій Герцик, виконавши композицію «Golden Garden». До створеної атмосфери ідеально приєдналися і номери від представника «Центру міжнародних програм», лауреата багатьох пісенних конкурсів, барда Миколи Більшевича.

Подарунок від кафедри менеджменту та маркетингу – виконання енергійним колективом «Два кольори» відомого чи не усій молоді хіта «Я і Сара» викликало не лише масу позитивних емоцій, але й добряче зігріло публіку в холодний осінній день. Сюрпризом для учасників свята стали «солодкі привітання» від кафедри економічної теорії та міжнародної економіки – підготовлений до свята величезний торт.

В рамках проведення дійства була відкрита місцева «стіна патріота», яка буде наповнюватися студентськими тематичними фотографіями. З ініціативи студентки факультету бізнесу Галини Конах та адміністрації факультету студентами та викладачами було зібрано теплі речі, одяг для дітей учасників бойових дій в АТО. Після завершення свята в жовтих пакетах під назвою «1 тонна добрих речей» допомога була відправлена до Координаційного центру допомоги воїнам АТО. На таких благодійних та громадсько свідомих нотах і завершилося святкування Дня студента на факультеті бізнесу Луцького НТУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох і смачно лизнули. Цікаво, а в ЛНТУ є інші факульети, крім ФБ?
Відповісти
оце так і "хвалєбна" стаття... політех рулить...
Відповісти
оце так і "хвалєбна" стаття... політех рулить...
Відповісти