Додати запис

Мешканка Володимира-Волинського пропагує сепаратизм

Колишня мешканка Володимира-Волинського Алла Шелепіна, яка наразі проживає в Італії, поширює на своїй сторінці у соціальній мережі матеріали антиукраїнського змісту.
Про це повідомляє інтернет-спільнота «Типовий Володимир»
«Серед підписників нашої спільноти, було виявлено, як вам правильно сказати, ВАТНІКА. Ми довго радились, як нам правильно вчинити, і ми вирішили опублікувати на ваш розсуд. На фото ( це тільки декілька з того що там є) скріни сторінки людини, яка виросла у нашому місті, яка жила з людьми, хто зараз на фронті, хто поклав своє життя чи здоров’я за УКРАЇНУ. Ми вирішили, що володимир-волинці мають знати своїх "героїв". Звертаємось до всіх, хто знає її, передати "великий привіт" і "подяку" за таку «підтримку» нашої країни в такий для неї тяжкий час, передати привіт від людей, які втратили своїх рідних, які стояли за Україну...», - йдеться у повідомленні.
Хотілося б, звичайно, запитати у цієї жінки чому вона поширює сепаратистські пости і як сформувались в уродженки Володимира антиукраїнські погляди, однак її профіль "В Контакте" заблокований, а нових друзів вона додає не надто охоче.
Прикро, що і серед "бандерівців" трапляються "ватніки"...

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тато не доробив - мама не доносила. Ось і все пояснення. Мозком не усі вмію користуватися. Але прізвище Шелепіна наштовхує на роздуми, а то бува не донька знатного фермера?
Відповісти
Та ні,донькам Шелепіни 30 років,а не 44)
Відповісти
На Волині сепарськими виродками просто кишить ... Для них інформацію про патріотів ворогу злити за щастя ! Це у арабів Беня Ладен міг роками переховуватись після того як США призначили за його голову 20 млн. доларів ! За такі гроші наші місцеві бидлугани принесли б мінімум кілька десятків голів ! І ще й чубилися б потім зі всіх сил, намагаючись довести правдивість саме власного "трофею" !!!! Не виключаю, що більшість з них були б судді, прокурори і міліціянти !!! Адже саме для них справжні патріоти добровольці ніби гарячий цвях у задниці !!!
Відповісти
Кожен мае право на власну точку зору
Відповісти
Охота на ведьм началась. Кто следующий? А может и редакция станет объектом? В этом мире все бывает.
Відповісти
Следующим можешь быть и ты - тихо, без шума и пыли.
Будешь распостранять антигосударственную агитацию - твой АйПи тебя сдаст.
Відповісти
Иди настучи СБУшникам. У меня Крымский IP. Мозгов не хватит вычислить как это сделано. Проверь в редакции откуда пост. Срань тупая. Пытались банить-руки коротки. Антигос агитация-не смеши. Украины уже нет.
Відповісти
От і пиши в себе на парашкіних сайтах. якого сюди прилізло?
Відповісти
Не твое дело. Буду писать там где считаю нужным. А я рядышком, может 200, может 500 метров от твоего места работы. До ред ВП 350м. Все просто. Спутниковая связь с серваком в Крыму, оттуда выход в инет. Схема элементарная. Правда подтормаживает. Проконсультируйся у Валеры Романюка(куратор СБУ массмедиа в Луцке, кстати его жена Юля одна из рулевых Вол.ТВ)-вычислить пользователя невозможно. Государство то другое, провайдер тоже рос. даже не почухаются определять. Тупые Вы ребята.
Відповісти
демократія у виконанні бабуїнів...
Відповісти
На жаль...
Відповісти
це сестра відомого фермера.Цікаво в якій сьогодні партії вчорашній ТІГІПКОВЕЦЬ?
Відповісти
Таки сестра Шелепіни?
Відповісти
Таки сестра Шелепіни?
Відповісти
Конечно фермерша-грудастая, удоистая.
Відповісти
а якщо в людини акаунт зломано й від її імені ведеться розсилка?...Шановні модератори сайту, я думаю, що таку інформацію не слід писати на популярних інтернет порталах...(ви ж посто ганьбите імя людини)
Відповісти
А им це до ж--пы. Выше рейтинг.
Відповісти
Це сто відсотків правдива інформація. Володимир - місто маленьке.
Відповісти
А я думала тут тiльки Котлюк шнирить по сторiнкам користувачiв соцмереж i знаходить сенсацiї)))))
Відповісти
Люди вы сошли с ума, вы готовы сожрать живьём челове у которого иное от вас мнение. Она, что воет или на её руках кровь? нет. вы так разваливаете Украину и скоро будет просто ЗУНР и то не надолго, если украинцы и дальше будут "мочить" друг друга из - за простого фото. Давайте объеденять нашу страну, а не искать со остервенением ведьм. Так и прос.ли страну.
Відповісти
Звертаюсь не ботів, а до тих хто вміє думати. При чому туту демократія? ти можеш робити, що хочеш, але коли "людига" сміється з так званого параду полонених 24.08, а там іде людина з Володимира, можливо сусід, можливо Ви навіть часто бачились в місті, коли "людина" вихваляє терористів і насміхається з смеретей наших війскових.... То нехай знає, у нас місто мале(всі всіх знають), то вона сміється матері яка втратила свого 20-річного сина, сміється жіці - яка втратила свого чоловіка, сміється дитині-яка втратила свого батька. Я хочу щоб Ви розімили, наші війскові стоять там не за владу(до якої вже багато питань), а за свою батькивщину, за свою родину, за нас з вами (поки ми спокійно п*єм каву в кав*ярні). І таке бидло, а по іншому я не назву, буде обсирати наших солдат, і з них сміятись, а Ви будете говорити, що почалось полювання на відьом??? Так хто насправді розвалює країну??? Чи ми повині, як раніше терпіти все, коли нас принижують??
Відповісти
"Чи ми повині, як раніше терпіти все, коли нас принижують??"-закон бумеранга. Нас унижали 23 года. Я сказал 16 марта на референдуме в Крыму "нет" Украине. Я очень часто слышал от вас "чемодан-вокзал-Россия" и я в России вместе с Крымом. Шелепина в Италии. С Вами очень многие не хотят жить вместе. А в Евросоюз ваша молодежь хочет для того, что бы скорее уехать. Но это уже ваши проблемы.
Відповісти
О, Кононовичі з'явились! Кримське айпі не вичислиш?ахахахах.
Відповісти
Крымский IP вычислить элементарно. Согласен. Идентифецировать невозможно-провайдер уже российский. Узнай кто? Попробуй дурашка.
Відповісти
Кримчанин, ми тільки раді, що ти не з нами. В нас і без тебе дибілів ще ого-го скільки. А ти, такий за 23 роки принижений, ще поїдь до самого Путі на реабілітацію...
Відповісти
Читай внимательно. Через крымского(рос) провайдера можно абсолютно троллить свидомоидиотов. Я луцкий-Крым это площадка через которую легко, на опасаясь дебилов СБушников, рассылать информацию которая не нравится властям.
Відповісти
Тут есть над чем задуматься ура-патриотам. ПОЧЕМУ люди покидают Волынь? ПОЧЕМУ, очень часто от них можно услышать самые отрицательные референции про зап.Украину? Госпожу изотову край как обидело отрицательное отношение Шелепины относительно Украины. Почему? Поднять бурю в "стакане воды"? АХ-Ах-она пропагандирует сепаратизм? Ату ее... Сам заголовок в стиле доносов 30 годов в НКВД. Узбогойся, Татьночка!!! Большинство бывших Волыняк думают так же. И с этим, своими пасквилями, ты ничего не сделаешь. Добавлю некоторые активно "продвигают" российскую информацию. Более того пропагандируют службу в Рос Армии по контракту. Создают свои интернет ресурсы.http://www.kryminfo.net Это все делают волыняки. Отставим в сторону визги свидомитов. Принципиальный вопрос-ПОЧЕМУ?
Відповісти