Додати запис

Хто кращий у «Волині» в 2014 році?

Офіційний сайт ФК «Волинь» розпочинає тринадцяте традиційне передноворічне опитування вболівальників «Волині» з метою визначення кращого гравця команди за підсумками року.
Ми включили до списку для голосування гравців, які зіграли у 2014 році щонайменше десять поєдинків у чемпіонаті України та Кубку України. Відтак, у розділ для голосування на сайті та на офіційній сторінці клуба у Фейсбуці внесено таких футболістів (в алфавітному порядку):
Міхель Бабатунде, Руслан Бабенко, Ерік Бікфалві, Івіца Жуніч, Артем Кичак, Александр Кобахідзе, Флорентін Матей, Редван Мемешев, Віталій Неділько, Дмитро Нємчанінов, Тимур Парцванія, Віталій Приндета, Сергій Сімінін, Валерій Федорчук, Артем Шабанов, Гал Шіш.
Для голосування на сайті відвідувач проходить нескладну процедуру реєстрації. Проголосувати можна, окрім сайту та офіційної сторінки у ФБ ще й у коментарі під цією новиною за допомогою сервісів Фейсбуку та ВК.
Опитування триватиме до 31 грудня, а його результати підсумуємо у перший день нового 2015-го року. Одному із учасників голосування дістанеться приз – автобіографічна книга Віталія Кварцяного із підписом автора. Її володаря визначимо з-поміж учасників голосування за допомогою інтернет-ресурсу random.org

Також нагадаємо нашим відвідувачам, що у попередні роки переможцями нашого референдуму ставали наступні гравці:
2002 – Самір Алієв, 2003 – Камал Гулієв, 2004 – Василь Сачко, 2005 – Василь Сачко, 2006 – Майкл Чиді Алозі, 2007 – Жадер да Сільва, 2008 – Олександр Пищур, 2009 – Олександр Пищур, 2010 – Олександр Пищур, 2011 – Ванче Шиков, 2012 – Сергій Сімінін, 2013 – Сергій Сімінін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юра, так буде Кварцяний закупляти памперси, чи ні? А то ВН видалили "новину" і нічого не відомо?
Відповісти
Якщо ти особисто знаєш мене і тебе дуже цікавить саме це питання, то пиши у ФБ або ж телефонуй, але не "сри" тут в коментах.
Відповісти
Дякую. Ти дуже швидко опустився до рівня футболіста. Навіть кількома щаблями нижче. Деградація - це незворотний процес.
Відповісти
Ні, я довго йшов до цього. Вважаю, що "гумор" про памперси для інваліда із Шацька недоречний у новині про кращого гравця. По-друге, вважаю, що заголовок новини на ВН про це був нижче "жовтого" рівня і своєю реакцією на появу цієї новини я ще вберіг ВН він приходу ультрас під стіни - вони зараз, як і я, розлючені на все. А по-третє, ось тут про срач почитай - http://lurkmore.to/%D0%A1%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8C_%D0%B2_%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%85.
Відповісти
вже нема тої новини про памперси на ВН :)
Відповісти
Толя, вони відразу її зняли, все ж не манка в голові.
Відповісти