Додати запис

Молодь ЄНП закликає Росію припинити фінансування тероризму та вимагає звільнити Надію Савченко

Молодь Європейської народної партії за ініціативи «Батьківщини Молодої» виступила зі спільною заявою про засудження порушення режиму припинення вогню в Східній Україні російськими військами і проросійськими терористичними групами.

Також Молодь ЄНП вимагає Росію звільнити народного депутата України та члена ПАРЄ Надію Савченко.

За словами Івана Крулько, народного депутата від фракції «Батьківщина» та Голови «Батьківщини Молодої», яка входить до Молоді Європейської Народної Партії, піднімати питання про визнання Росії агресором та спонсором тероризму мають всі громадські організації, що є учасниками різних міжнародних об’єднань.

«Роль Путіна, як основної загрози для сучасної Європи, уже ні для кого не новина. Але Україна повинна продовжити виконувати свою роботу з донесення правдивої позиції на міжнародній арені через різні інстанції та рівні співпраці. Також світ повинен продовжити тиск на Путіна щодо звільнення Надії Савченко», - наголосив депутат.

Наводимо текст спільної заяви Молоді Європейської народної партії:
«Ми закликаємо Росію негайно виконати свою обіцянку про припинення вогню і звільнити Надію Савченко разом з іншими військовополоненими.

Незважаючи на всі гарантії, проросійські сепаратисти намагаються зірвати домовленості щодо відведення важких озброєнь на Сході України та відмовляються дотримуватися режиму припинення вогню в районі Дебальцевого, в той час як Російська сторона продовжує постачати на територію України важку техніку та боєприпаси для сепаратистів.

З початку набуття чинності Мінських угод (з 00:00 15 лютого 2015 року до 06:00 17 лютого 2015 року) терористи та російські військові здійснювали обстріли позицій силових структур України, зокрема, місто Дебальцеве.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ підтверджує продовження атак на цій ділянці, а також у Луганську та Донецьку. Через обстріли бойовиками місії ОБСЄ не вдалося досягти зони бойових дій.

Протягом останніх 24 годин під обстрілами російських терористичних формувань та російської регулярної армії загинули військові Збройних Сил України, десятки поранені.

Молодь ЄНП закликає Росію припинити агресію проти України та розпочати дотримуватися взятих на себе зобов’язань у Мінську. Ми ще раз закликаємо міжнародне співтовариство визнати, що Російська Федерація є державою-агресором, яка фінансує терористичну діяльність проти народу України. Санкції повинні залишатися незмінними і навіть посиленими, поки дії Росії не будуть відповідати нормам міжнародного права, поки вона не виведе свої війська, не зупинить фінансування сепаратистських груп і звільнить всіх, хто був незаконно викрадений».

(Посилання на текст заяви - http://youthepp.eu/news/yepp-calls-russia-stop-financing-terrorists)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Газовий пакт Тімашєнка-Путлєр був прологом війни проти Україна. Кремлівська сексотка Григян хіхікала, коли карлик Путлєр обзивав українського президента. Бютоголова секта повинна кровю змивати свою вину і з автоматом в руках на сході україни.
Відповісти
більше нічому не навчились... Результат від цього нульовий.
Відповісти
Це добре, це правильно, що звернулись. Але час здобути свій розум і ним зрозуміти, що до свідомості росіян це звернення дійте лише за кілька років. Краще взятись за волинську молодь, певна частина якої віддає перевагу пиву, дурощам та дебілізму. За кілька тих самих років вони стануть значнішими ворогами України, аніж обдурені росіяни. Обдурений має шанс порозумнішати, а обкурений – ніколи.
Відповісти