Додати запис

СТУРБОВАНІ ПРОФСПІЛКИ

На минулому тижні відбувся БРИФІНГ керівників галузевих профспілок області. Основний меседж зібрання – нас уряд проігнорував при прийнятті рішення про зміну тарифів на оплату комунальних послуг. І ми стурбовані... Ми дуже стурбовані. Ми хвилюємося за наших людей.
Я десь це вже чув. Канцлер Німеччини була стурбована, коли москалі загарбали Крим. Потім вона була дуже стурбована, коли російські найманці вбивають наших дітей на сході України.. Тепер вона надзвичайно стурбована, що бандити не дотримуються домовленностей, які самі підписали. І який толк від цієї стурбованності?
Тепер по суті. Ваша стурбованість тарифів не змінить. Потрібно виходити із реалій життя. Чому б Федерації Профспілок Волині не організувати волонтерів зі студентів вузів, які б займалися оформленням документів на отримання субсидій рядовим членам профспілок, пенсіонерам? Чому б не закріпити за кожним районом голів галузевих обкомів профспілок, які б спільно з представниками ЗМІ контролювали б роботу бюрократів на місцях, де будуть, певно, відфутболювати ці документи на пільги, тому що не там кома поставлена. І взагалі просто допомагати людям. Людям за чий рахунок вони утримуються. Конкретним людям.
Ось де має проявлятися стурбованість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну блін, правильно ж написав. їх всіх розігнати треба, а то сидять динозаври.
Відповісти
От виберуть Володимира Нальковича Бондаря обласним профспілковим боссом і справа закрутиться! Чекаємо!
Відповісти