Додати запис

Ковбаса в СРСР

Цікавий та повчальний документальний фільм для всіх віруючих у "світлий комунізм" та ковбасу по 2.20
Свіжий фільм, знято росіянами, грунтується на офіційних матеріалах реальних кримінальних справ.
Фільм відкриває очі на "систему", на корупцію в міліції, на "переможну роль партії" над простою чесною людиною, на зламані долі.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 39
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Критика без предложения критиканство. Предложите, что то лучше. Что нам дала "незалёжность"? нет Украины!нет 9 миллионов граждан!нищита и война. прежде чем кого то уличать, посмотри на себя. Что построили вы?
Відповісти
Я наёмный работник с высшим образованием. Профессия не престижная.
Постоянно ищу работу, т.к. уверенности в постоянстве нет.
Пришлось побывать и на бирже в Луцке.
Половину трудового стажа провёл за пределами постоянного места проживания г. Луцка.
За годы независимости заработал на квартиру в центре Луцка.
В общей сложности купил не меньше 10 турпоездок. Посетил почти 20 стран.
Объездил всю Украину и по работе, и в отпуска.
Самым большим своим промахом считаю, что не занимался английским - работал бы где хочу.
Відповісти
погоджуюсь.
працював завжди сам на себе, малий бізнес.
на квартиру заробив, авто купив, подорожував за кордон 2-3 рази на рік, зараз тільки літом на море (криза дається взнаки), але став більше їздити по Україні на відпочинок.
батькам від совка дісталась лише хрущовка і пару грамот.
хто працює - той має.
а оце нещасне ватне, що ліпить штампи про "в польше буряки сапал лет 20 или в Италии дерьмо черпал лет 10" саме ледь не захлинулось від свого лайна)))
тим нещасним комсомольцям аби ковбаса була по 2,20!!!)))
він за кордоном ніколи не був, життя справжнього не бачив, тільки малюнки на стіні - агітпропаганда загниваючого заходу.
Відповісти
Найголовніше не тільки, що хто працює той має - на жаль, далеко не для всіх робота приносить добробут.
Але ж особисте щастя людини це не гроші - особиста самореалізація - сім`я, діти, духовна неспустошеність.
Можна жити бідно, але тебе поважатимуть, бо ти Людина, а не Скотина.
Відповісти
Поверни гроші партії! тебе, так, з маленької букви, безкоштовно вивчили!
Відповісти
А при чём тут независимость, у кого есть мозги, в любое время, и сейчас и раньше всё имел. А если тупой по жизни, то всё ...
Відповісти
СБУ должно проверять АйПи таких "комосомолов", которые явно мутят воду в Украине так как это делали предыдущие 20 лет на Донбассе.
Відповісти
и в магадан товарняком отправлять.
Відповісти
Цей фільм неможна показувати, бо розібє гомосовєтікам останню віру в смачненьку калбаску за 2.20. Суїцид серед вати збільшиться.
Відповісти
Ты лучше такой бред лучше не пиши, подумают либо идиот, либо балабол. Ты наверное сторож?или рабочий Кромберга? или даже строитель с зарплатой острономической для Луцка в 5000?И даже тогда не рЫгай за купленую квартиру в Луцке. Ты или в польше буряки сапал лет 20 или в Италии дерьмо черпал лет 10, вот тогда поверю. А вобще наверное и то и другое, отсюда и сказки про туры, только ты там не отдыхал, а дерьмо за европейцами убирал! Вот и вся твоя сказка!
Відповісти
Твоему тупенькому ограниченному совковому мозжечку всё, что недоступно - неправильно. 100% кацапский тип мышления.
Я же чётко о себе написал, ан нет "идиот,балабол... рабочий Кромберга" - тупишь, дурачок.
Тебе, вижу, западло работать просто. Ты паразит.

Человеческое счастье - это не быть ограниченным тупым совком.
Відповісти
и не забывай в Крым раньше ехали 80%, а сейчас 8. Квартиры получали 80%, а сейчас покупают единицы и то такие как ты гастербайторы.
Відповісти
а де ж люди живуть, якщо одиниці квартири купляють?
по твоїх цифрах в Луцьку з населення мало бути 80% бомжів - але на вулиці якраз бомжів - одиниці.
ти просто невдаха, який не може заробити сам на себе, тому чекаєш, що прийде "совецкая власть" і почне даром роздавати квартири і продпайки, бо ти звик жити на "ШАРУ"!
Відповісти
де живуть? здебільшого мізки виїдають і тихо, або не тихо ненавидять одне одного сидячи один в одного на голові в квартирах, які батьки ще за того ж союзу поотримували, або винаймають на що йде, як правило ціла зарплатня, одного з подружжя, а виживають на зарплатню другого і ризикують бути викинутими хазями на вулицю, коли їх(хазяїв) ліва нога і права половина дупи захоче, бо юридично орендарі не захищені ніяк, а особливо "розумні" побрали термоядерні банківськи кредити на придбання житла зі всіма витікаючими. Перспективи мати власне житло і не потратити на те купу крові - нуль.І не треба тут пі.діди, як в нашій незалежній країні можна нормально, чесно, легально венсти бізнес і впевнено і твердо стати середнім класом (тобто з житлом, турпоїздками, відпочинком і життям, а не виживанням)- казочки дідуся Панаса чи Шехерезади, як кому подобається.
Відповісти
ну дивні ви люди)
вам має якийсь чарівник принести на тарілці і припросити?
за 20 років у Луцьку багатоповерхівками забудовано майже кожен клаптик землі, не кажучі про передмісття, де купа приватних будинків.
житло знімали завжди, навіть до революції 1917 року, і знімати будуть завжди. І за кордоном житло знімають, це нормальна практика, але розумні стараються, працюють і збирають гроші, щоб купити своє власне.
Підіть на 33-й, 40-й подивіться - в нових домах живуть люди, квартири продані, на арцеулова - те саме, набережна - другий будинок росте.
А ви хочете "не потратити на те купу крові" і все мати?
Середній клас був, зараз він дуже скоротився.
Про туризм - офіційні цифри:

Структура виїзного туризму в Україні у 2013 р. Кількість осіб
Польща 6991778
Російська
Федерація 6140406
Молдова 2395258
Угорщина 1900469
Білорусь 1738907
Румунія 791845
Туреччина 573840
Словаччина 571266
Німеччина 376316
Чехія 170114
Інші країни 2111088
Всього 23761287
23 млн людей у 2013 році виїзжали за кордон в подорожі.
Відповісти
В тур.путёвке 23 миллионов Украинцев написано следующее!2.5 миллионов Крымчан Чемодан - вокзал - Россия, что они и сделали всем полуостровом. у 6 миллионов жителей Донбасса бегите, а то убьём, что они и сделали также. А у остальных проще, турист - гастербайтер!Вот и вся арифметика!
Відповісти
ти реально хворий))
дані наведені за 2013, ще спокійний рік.
до чого тут крим, донбас?
Відповісти
Я хочу не "купу крові тратити", в Польщі на полях раком стояти, чи в Італії судна виносити,а маючи вищу освіту і чесно працюючи, як у всьому цивілізованому світі,хочу взяти кредит на житло на нормальних умовах з нормальними відсотками, або, якщо винаймати житло, то за нормальну ціну і з офіційними юридичними гарантіями. Мільйони людей по всьому нормальному світі зірок з неба не хапають і не гарують, як раби, а живуть достойно, а в нас треба обов"язково вужем звиватись, із шкіри вилізти щоб просто вижити. Я не барига, не торгаш і не бізнесмен, я звичайна середньостатистична людина, не алкаш, не нероба, не тунеядець, таких як я мільйони і не фіг тут вякати, що ми не достойні нормально жити - достойні, а в Україні це не можливо, бо наша держава не підтримує своїх громадян, а безупинно бореться з ними по принципу "ах, ви вижили, то нате вам ще" і приймають черговий дебільний варварський закон чи реформу, допускають дике збільшення цін і мізерні зарплати, встановлюючи нереальний прожитковий мінімум,роблячи недоступним медичне обслуговування, загалом плюючи на всі, навіть мінімальні, соціальні гарантії, які ,як би ви тут не плювались, були навіть в тому ж СРСР.
Відповісти
ти - молодець. але цього мало. змінюй інших.
20 років наша держава перебувала і перебуває під шаленим тиском ватного сусіда, який вважає, що саме президент кацапії має вказувати українцям, як їм жити.
а коли ми перестали бути "слухняні", скинули "кишенькову промосковську" владу - кацапи показали своє справжнє вовчє обличчя, вони пішли війною на Україну.
Вони намагаються нас задушити і лишити у сфері свого впливу. вони не хочуть, щоб ми жили як "Мільйони людей по всьому нормальному світі зірок з неба не хапають і не гарують, як раби, а живуть достойно".

Відповісти
ну да, як то кажуть "хто вс.ався -невістка", і в те що в нас в країні понад двадцять років не соціалізм, не капіталізм, а дебілізм при якому жити не можливо, виявляєтться теж винна росія, та не смішить мої капці. Чомусь країнам Прибалтики росія не завадила, Грузія теж потихеньку вирулює з г.вна, в Білорусі тихо плювали і на захід і на ту ж росію,лобіюють свої інтереси і живуть куди краще нас "демлократичних, прогресивних, орієнтованих на передовий курс", а в нас кінця краю тому що робиться не видно, і навіть не те що світла, а промінчика в кінці тунелю навіть не маячить. Можете хоч до хрипоти кричати, як було погано при СрСр, і як стало добре зараз, але всі вже втомились до знемоги від теперішнього "добре", а багато хто ще застав те "погане".
Відповісти
Да ты явно кацап из России. В Украине редко встречаются люди, так неуважительно называющие трудяг.
Открою тебе новое словечко, т.к. "гастЕрбайтеры" - это ДЕШЕВАЯ привозная иностранная сила,
а ещё ЭКСПАТЫ (экс патриот) - квалифицированные специалисты-иностранцы, работающие за пределами родины.

Я в Крыму объект строил со 100%-ми немецкими инвестициями. А подобная тебе кацапская шваль Крым в свиноферму превращает.
Відповісти
Что за бред вы пишите?В Луцке жилья почти не строится, а если строят то его берут - полишуки заробитчане - гостербайтеры. В Луцке 90% советского жилья, вот там и всё варится. А тому псевдобизнесмену говорю, что он идиот с примитивной местячковой ментальностью, давший рабочее место жене и любовнице и неплатя за них налоги. С такими быками страны не построишь! Не будет в Украине 40 миллионов барыг как ты!Что делать людям работягам, неумеющим быть торгашами и обманывать собственную страну на налогах. Ты, что ли барыга рыбный?
Відповісти
Чмошник, чтобы не работать гастарбайтером (дешёвой рабсилой), а высокооплачиваемым спецом не одеколон надо было пить в конце 80-х, а уроки учить, бестолочь.
Відповісти
що ти знаєш про Луцьк? ти троль ватний!
Сьогодні тільки однією з багатьох фірм будуються:
Житловий будинок по вул. Арцеулова, 14
Житловий будинок по вул. Іващенка 1а,
Житловий будинок по вул. Набережній 8

А скільки побудовано!
Кому ти хочеш локшину навішати?
Слухай свої новини "Двєсті" і не забувай похмелитись)
Відповісти
шабашник дешёвый, а ну поведай к примеру, где ты на хлеб находишь? у мамы или у папы?хрущёвочка, небось от бабки покойницы осталась, ничтожество!
Відповісти
чергу не проспи за ковбасою з тухлятини по 2,20!
в тебе людина не просить, та й дати ти нічого не можеш, навіть поради хорошої - мізкі то ватні))
Відповісти
Да ты завидющий и недалёкий примитив.
Тебя жизнь в Луцке не устраивает?
Почему ты до сих пор не бригаде Моторолы?
Пись-пись? Страшно.
Відповісти
Я так и понял, что просто пиз . .бол!Просто ничтожество!Едь в Крым, муруй коровники!
Відповісти
накоментував на стакан "водкі"?
хакасію щось путін не рятує, горить вже на китайському кордоні, 2 пожежних машини на район, воду вже рік як відключили - совок у всєй красє)
головне - роти вчасно позатикати погорільцям, щоб правда не вилізла.
Відповісти
Та хто там в тій раші чув за ту хакасію до пожежі?
Згорить і не згадають, головне - бурятів вчасно на донбас переправити, батьківщину бурятську "захищати".
Відповісти
Швидше навпаки – 2014 став "роком проблем" для українських заявників. У більшості держав Шенгену суттєво зросла кількість візових відмов громадянам України.
У низці консульств частка відмов зросла на сотні відсотків, а Бельгія відмовляла кожному десятому заявникові.
Це – нечуване зростання та неймовірно високі показники.
Відповісти
треба розібратись, скільки взагалі людей звернулось за бельгійською візою, бо може їх всього було 100, а 10 відмовили - от і маєш великий відсоток, а у масі загального шенгену - крапля.
також, треба зрозуміти, кому відмовляють, з яких регіонів та причин.
помилка в документах - ось тобі відмова) але винний прохач візи, а не консульство.
Відповісти
Це фрагмент анализу ситуації про візову проблему в Україні з УП.Ссилку дати не можу за умов ВП.
Відповісти
Вибачте, це додаток до УП-ЄврПравда-назва статті-"Війна на візовому фронті: сумна статистика "шенгену" в Україні"
Відповісти
читав, аналітика поверхова, пишуть про наслідок, але не пишуть про причину проблеми.
а причиною може бути що завгодно - підроблені запрошення, фіктивне бронювання готелю, помилка в документах, не повний пакет документів, попередні порушення правил в*їзду, підроблені документи про фінансове забезпечення, неправильно в часових межах оформлений страховий поліс, відсутність 2 вільних сторінок у паспорті, стара фотокартка і т.д.
А який відсоток з "відмовників" подав на апеляцію?
Там поверхнева стаття, не варто навіть звертати увагу.
Відповісти
А що поганого в праці будівельника-гастарбайтера, який мурує навіть корівники? Почесніше приїхати зі заср\ної Рашки в Україну і руйнувати тут усе й убивати людей? - Проклятий Мордор...
Відповісти
Я чотири роки прожив в твоїй "успішній" заср\ній Рашці. В п"яному Нєчєрнозємьє. Так що свої байки іди розказуй хворим на голову совкам. Проклятий Мордор має бути зруйнованим.
Відповісти
даже советская школа не смогла воспитать в тебе человека!)))
так и вырос "Шариков"))
Відповісти
шаріков, заспокойся, а то назад у собаку перетворишся)
как хАрАшО в расєє:
"Основной причиной пожаров, скорее всего, были поджоги сухой травы. От сильного ветра огонь разлетался мгновенно. Пожарные не всегда успевали приезжать на вызовы, не хватало ни машин, ни людей, а иногда и воды.

"У них одна колонка, и то, по идее, воды на этих улицах ближайших нет. Так, чтобы было доступно. В данный момент люди остались без воды, так что тушить нечем", - рассказывает местная жительница, Нина Ульянова."

Боеприпасы, танки, ракеты Украину бомбить у путлера есть, а воду в деревни хакасии подвести - слабо оказалось...великой могучей, пьяной вонючей.
Відповісти