Додати запис

Вісті із передової: «Іван Антонюк – Кримське. Далі лише війна»


Військовослужбовець та громадський діяч – Іван Антонюк уже 4 місці на передовій. Він добровольцем пішов у Збройні сили України, після навчання на Яворівському полігоні відразу прибув на передовий блок-пост у Луганській області. Його 5-та бригада розміщується у селі Кримське на позиції «Тубдиспансер»: це окраїна поселення, за кілька сотень метрів від якої вже знаходяться блок-пости та тренувальні бази бойовиків. Життя тут дуже неспокійне і перемир’я зводиться до щоденних обстрілів та навіть сутичок чи прямих наступів сепаратистів. Часто назву села Кримське ми можемо почути у щоденних звітах військових кореспондентів, адже там «гаряче» завжди. Про ситуацію під час перемир’я ми телефоном змогли розпитати у Івана:

- Іване, вітання! Чому так часто вашу позицію піддають обстрілам? Яка ситуація і як Вам вдається боронитися, адже є інформація, що по вас працюють, заборонені Мінськими угодами, крупнокаліберні гранатомети?

- Так, значно більше стали використовувати важку зброю, ми такі обстріли по 2 рази на день маємо. Звісно, що маємо укриття, правда відповідаємо дуже гідно. Я водій БМП і озброєння маємо там нормальне. У них там у кар’єрах є тренувальна база, напевно саме після таких навчань від російського контингенту вони уже працюють по наших позиціях, ніби “здають екзамени”.

продовження розмови тут: http://bm.volyn.net/visti-iz-peredovoji-ivan-antonyuk-krymske-dali-lyshe-vijna/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.