Додати запис

Волинський виробник макаронів представив Україну на міжнародній виставці

14-16 квітня 2015 року відбулася міжнародна виставка World FOOD Warsaw 2015 у столиці Польщі. Уперше учасником виставки став національний стенд України. Експозиція була представлена 29 виробниками в галузі продуктів харчування, напоїв та упаковки, а саме: макаронні вироби, кетчупи/соуси, кондитерські вироби, упаковка, ковбасні вироби.
На відкриття стенду України прибув посол в Польщі Андрій Дещиця, який персонально познайомився з кожним учасником від України.

Макаронну продукцію під Торговою маркою «Макарелла» на виставці достойно представляв волинський виробник ТОВ «Продовольча компанія «Заграва» (м. Луцьк).
«Ми вперше представляли нашу продукцію на виставці World FOOD Warsaw 2015, - говорить Наталія Ничай, директор ТОВ «ПК «Заграва». Маючи високотехнологічне обладнання, дотримуючись високих стандартів якості ми показали, що українська продукція є конкурентоспроможною на європейському ринку. Такі виставки є хорошим майданчиком для налагодження і розвитку зовнішньоекономічної діяльності нашого підприємства, співпраці по постачанню на експорт – на це вказує висока зацікавленість нашою продукцією відвідувачів виставки. Загалом це корисний і цікавий досвід для нас, як виробника. Сподіваюся, макаронні вироби ТОВ «ПК «Заграва» завоюють смаки європейців».

На виставці під час тематичних конференцій учасниками проведено обговорення питань євроінтеграції українських товарів на ринки Європи та Польщі, зокрема.
Виставка стала відкриттям українських виробників для європейського споживача. Загалом у World FOOD Warsaw 2015 взяло участь понад 200 європейських підприємств харчової промисловості.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.