Додати запис

‪#‎ОрденСвідкіffПокращення‬

Сьогодні ми не можемо закрити очі на: нове ‪#‎кафе‬ у самісінькому серці ‪#‎Луцька‬ ‪#‎coffee‬ room. Вони розмістили свої "гламурні" парасолі поряд з богемним соціальним кафе. Єдине, що розділяє ці два світи - низький парканчик з пустими побитими глеками.
1. Незнання баристом пропорцій приготування холодних кав залишить вас без зубної емалі, в кращому випадку. Напевне вони напряму постачають клієнтів у стоматкабінети, під %.
2. Приходьте сюди зі своїми серветками, тут їх видають лише обраним. "Are you the boy who lived?" © ‪#‎HarryPotter‬
3. Не забудьте взяти з собою кримінальне чтиво, бо на каву вам доведеться чекати два розділи книги і 3 цигарки.
4.На питання про пароль до ‪#‎wifi‬ чарівна замріяна офіціянтка прошепотіла:" на вулиці не тягне" WTF o_O ¿??
5. Якщо ваша тонка душевна організація не витримає цих тортур, і ви захочете поскаржитись на світову несправедливість, - книги скарг вам не принесуть, бо тут її просто не існує.
6. Готуйтеся викласти за 2 ранкові кави понад 60 грн у велике та трішки іржаве ‪#‎Ikea‬ вське відро, бо рахунки приносять саме в них.
Підтвердіть або ж спростуйте наші спостереження. Завжди на варті вашого комфорту ‪#‎ОрденСвідкіffПокращення‬ .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де це кафе? Адреса? Пишете, хер його знає!
Відповісти
Звичайні бізнесові розборки. Хочуть знищити конкурентів.
Відповісти
Це кафе, яке відкрили праворуч від "Під соснами". Дуже претензійне, але не завжди цим претензіям відповідає. Треба туди "наслати" Петра Верзуна. Він би знайшов там недопрацювання
Відповісти
А що наших кометарів нарахунок недопрацювань вам не достатньо?
Відповісти
Відвідувала заклад, очікувала кращого., дихати немає чим, вікон купа, а відкрити немає кому - тому шо всі на купу РЖУТЬ біля барної стійки, хоча роботи непочатий край. На рахунок верзуна, він що зайде туди, що ні, то всерівно напише гадість так як і про інші заклади. Над закладом ще треба працювати: бармени, повара, офіціанти і купою друзів. Серйозних людей я там не побачила, БАЛАГАН одни словом....
Найбільше що мені сподобалось, це літння тарасса, все інше фуфєл.
Відповісти
А який відсоток маєш ти від богемного соціального кафе?)))))))і кава там по 15 грн...
Відповісти
лабуда а не кав,ярня,- не раджу
Відповісти
а ви написали це їм у можливо вже існуючий книзі скарг та пропозицій?
Відповісти
я їх послав на йух
Відповісти
повнафуйня
Відповісти
Трішки Дена Брауна, Тарантіно і Д. Лінча.
(Ден Браун)Фото. Так, що ми тут маємо.... :
1.Одна рука Kalipso показує знак ОК.
2.Друга показує fuck.
3.єгипетська піраміда засипана снігом.
4. Відсутність погляду.
5. Французький манікюр.
6. Стояча на землі рушниця.
7. Таймер
(Тарантіно)
Каліпсо довго чекала на каву, і заснула. Їй сниться: що вона має рушницю, щоб вбити баристу, посібника стоматологічної мафії. Замотати його тіло в килим, як египетського фараона. І полетіти з бабками у Францію, скинувши десь над Альпами прострелене тіло мафіозі.(Д.Лінч) Але підійшла офіціантка і Каліпсо проснулась, і перше що вона бачить це як за барною стійкою їй єхидно посміхається живий бариста. Fuck- думає Каліпсо, і відчуває як вкрите інеєм вушко кавової чашки обпікає морозом її вказівний палець...
The End
Відповісти
Да, там очєпятка вийшла. Мало бути- і полетіти з бабками у Францію, скинувши десь над засніженими альпійськими вершинами прострілене тіло мафіозі.
Відповісти
бастер кейсі, твої коменти- бальзам для душі. Тілько то не я на фото))
Відповісти
Шо не кажи, але в "стильному Луцьку" було над чим попускати свої провокативні слюні. Ех, досих пір сумно. І ще за Визначним дизайнером сумно, бо, можна сказати, що жив, і одягався по його напуттю, а тепер наче загублена дитина лишився, серед Варшавки. В суботу. Ау
Відповісти
ох, згідна з тобою, але не переживай в зооовсім недалекому майбутньому ти зможеш коментувати нові проекти. наберись терпіння)))
Відповісти
доречі, в танцювальному луцьку теж є що покоментувати.
Відповісти
Я ж танцюю, тільки коли махну добре. І то вже прямо на столі. То чи маю я (і більшість коментаторів) компетенцію судити когось, хто ясна річ потіє в тому залі, до півсмерті? Напевно ні. А про нові рубрики, то дуже добре. Цікавих варіантів там масса. Бо ж вже десь писав, що рубрики dance/photo надто вузькопрофільні, і цікаві далеко не всім. От декілька рубрик і я придумав: 1.Найгарніший викрадений у Луцьку велосипед (фотоконкурс). 2.конкурс на самого тверезого вчителя праці в школі(для ностальгії). 3 Можна чіплятися на вулиці до чоловіків з квітами, і хай розказує, де вже він накосячив.(для мудрості)
Відповісти