Додати запис

Круглий стіл на тему: «Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні місцевих виборів»

«29» травня 2015 року о 09.30 в приміщенні конференц-зали «ВолиньМедіа» (м. Луцьк, вул. Ковельська, 2, 4-ий поверх, офіс 7) відбудеться круглий стіл на тему «Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні виборів до місцевих рад».

В ході круглого столу обговорюватимуться основні аспекти розвитку Державного реєстру, міжнародні практики публічного контролю за веденням реєстрів. Одним з основних завдань зустрічі є обговорення питання відкритості Державного реєстру та контролю за складанням списків виборців: які персональні дані Державного реєстру виборців повинні бути відкритими для суб’єктів виборчого процесу та яким чином це можливо забезпечити?
До участі в обговоренні запрошуються представники органів ведення Державного реєстру виборців, представники влади, громадські організації, політичні партії, ЗМІ та всі зацікавлені в темі дискусії.

Круглий стіл проводився в рамках кампанії «Кожен голос важливий» ініційованої Центром підтримки громадських ініціатив в рамках проекту «Підвищення рівня прозорості державного реєстру виборців України» в партнерстві з Міжнародним Республіканським Інститутом за фінансової підтримки уряду Канади та впроваджується за участю департаменту міжнародних справ, торгівлі та розвитку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.