Додати запис

В селі Городище -1 Луцького району прорвало дамбу, затопило житлові будинки

Городище-1. 26 травня 2015 року, наслідки після дощу. На протязі 24 годин було дві хвилі великої води. Прорвало дамбу в руслі річки, яка тече неподалік цих житлових будинків. Голова сільської ради пані Валентина Сметана не з'явилась на місце події. На робочому місці її теж не було. Коли 27 травня знову пішов дощ і вода прийшла знов. Вона з'явилася на місце події, подивилась, поспівчувала і поїхала. Прокоментувавши що їй боротися з наслідками не під силу.

п.с: Щодо дороги на відрізку Городище-1-Баїів, на якій вже виділені кошти згідно наказу районної адміністрації і погоджено ремонт дороги. Який обіцяли зробити на протязі 2015 року, пані Валентина Сметана прокоментувала, що ремонтувати дорогу ніхто не буде.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
працівники ВП, які пишуть подібні "шедеври"?
Відповісти
Згідний з попердником... Сметна винна у всьому. Напевно вибори скоро?А де МНС?
Відповісти
Жахливий текст за рівнем безграмотності. "На протязі" - русизм (на сквозняке), знов і т.д. Окремі реченні взагалі "ребусні" або залишені елементарного смислу. Автор не під силу сформулювати елементарну думку. Створюється враження, що автор - якийсь дядько дореволюційного року народження (1917), у якого вже давно проблеми з памяттю, мовою і логікою.
Відповісти
Напевно автор - колишній сільський голова Шевчук...
Відповісти
ні, зараз прилетить чарівна фея, махне палочкою і все владнає...
скільки можна чекати когось? самі чого ні чого не робите?

п.с. а що, в Сметани є чарівна палочка?
Відповісти