Додати запис

Педофілія у Луцьку!

Дорогі друзі! Моя подруга випадково знайшла на компютері свого коханця, якому більше 55 років, інтимні матеріали з дітками! Дівчаткам від 10 (!!!) до 15 років. Одна зовсім маленька, заплакана. Він цим займається давно. Ми підрахували, що почалось це збочення коли його власній дитині було біля 9 рочків!
Він дуже відомий на волині меценат і бізнесмен. Публічна людина у релігійній общині!
Ми прекрасно розуміємо, що в тюрму такі не потрапляють.
Але якось треба проінформувати людей. Чи не варто?
Сьогодня може такого і багато просто ми з таким стикнулись вперше.
Це противно!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как это не стоит информировать??? Это ведь чьи-то дети,внуки!!! Конечно,не посадят, но резонанс будет."Публічна людина" будет прятать свою гнусную рожу от людской ненависти. Вы полистайте здесь странички,недавно было несколько статей, как активная молодежь в Луцке вычисляют педофилов и публикуют их фото. Свяжитесь с ними - это первое,что приходит в голову. Да есть ведь и специальные подразделения в органах, хотя к ним обращаться...
Відповісти
не про Гєнку? Мовчати у цьому випадку - злочин. Безкарність об'єктивно породжує рецидив, тобто повторність. Хвамілію - в студію. Педохвіла - на палю.
Відповісти
Що значить не варто????? Це ж не жарти!! Це психіка і життя дітей!!! Та про це треба кричати!!! Такі речі не закінчуються, вони продовжуються, бо азарт у зловмисника збільшується. І це зараз дівчатка 10 років, а згодом можуть бути молодші! Дівчатонька, я, як мама, благаю, робіть щось, але не мовчіть! Такі речі мусять бути покарані!
Відповісти
Не потрапляють???. Дорогенька, якщо є відео, то це його білет на посадку на 100%
Відповісти
А Гена зараз в якій церкві служить?
Відповісти
№Хороша" в тебе подруга...
Відповісти
Що за Гєна?
Відповісти
Вийдіть на "Цивільний корпус" Азову у Луцьку. Хлопці вже схожими персонами займались, зможуть вам допомогти.
Відповісти
Якийсь майдановець?
Відповісти
В мене був один знайомий колись давно. Так в нього на компі була величезна підбірка фото і відео сексу з дітьми. Теоретично він сексом не займався з дітьми а просто шукав натхнення для коханок. Відео з коханками там теж було :)) До цих пір коли зустрічаю його коханок на вулиці то не можу стримати посмішку. А на рахунок дітей, то це невиліковна хвороба, яка лікується одним способом - посадити на кіл і все...
Відповісти
Цікава була б дискусія. Якщо людина хвора, то її треба лікувати. Чи лікувив би хто з нас таких, якби це торкнулось нас особисто?. З іншого боку, якби у вас у родині (син, брат) був би такий хворий, чи говорили б ви що його треба на кіл садити?
Відповісти
Я так зрозумів, мова йде про пирожика
Відповісти
пирожик? це той, в якого донька в 10 класі? наврядчи, він ніби розумна людина
Відповісти
ШОК! Куди світ котиться! терміново треба кудись звертатися, бо такі люди можуть і з нашими дітьми щось зробити!! Зверніться в міліцію, але Ви ж знаєте як там до роботи "охочі", або, справді, звяжіться з хлопцями з цивільного корпуса Азов, вони боряться з педофілами по повній программі відео їхні бачила!
Відповісти
Пацани з Азова, вот сторінка їхня вк http://vk.com/azovvolyn. відео там є про ловлю пєдофілів
Відповісти
коханки, престарілі коханці, відео сексу, відео і фото розбещення неповнолітніх - тьфу, тварини без мізків, совісті, моралі, почуттів, основне в житті для яких задовільнити те, що свербить нижче поясу. А програми по ТВ це культивують і сприяють повній деградації громадян, бо основна тематика це"кулінарні програми" по всіх каналах, як добре пожерти,коли в основної маси мізерні зарплати, програми типу "давай поговоримо про секс" як добре пої.атись, бо якщо комусь з подружжя не вистачає прибамбасів в цьому ділі, то повинні негайно розлучатись, бо ж саме й..бля -основа сім"ї і стосунків, програми типу "поверніть мені красу" вдовблюють в голови, що жінки тільки до тридцяти, максимуим до тридцяти п"яти мають право жити, а в іншому випадку, якщо не підтягнуть собі цицьки, жопу, не перекроять морду і не потратять шаленні гроші на модне ганчір"я повинні негайно вмерти, або сидіти в підвалі, щоб їх ніхто не бачив, ну і на завершення, програми типу "один за всіх","стосується кожного" вже про повних дегенератів і покидьків, щоб всі знали де живуть і навіть надії не плекали жити по людськи. Подивишся це все, почитаєш, послухаєш і хочеться негайно тікати звідси світ за очі.
Відповісти
Що поганого в сексі? Секс це інстинкт який стоїть на другому місці після збереження життя. Ну, якщо він у вас стоїть:). А совість і мораль в кожного своя. До речі декілька століть тому було нормою одружуватись в 12.
Але звійсно падлу треба судити.
Відповісти
Педофіл обізвався
Відповісти
Згвалтування, особливо малолітніх, або ж їх розбещення, є одним з найтяжчих злочинів згідно санкцій КК України. Щодо можливості уникнути кримінальної відповідальності такою особою, то згайдате хоча б справу Завадського, за якого досить впливові особи держави замовляли слово.
Такий нелюд повинен відбувати покарання по всій суворості.
Відповісти
Звертатись не звертатись... Скажіть мені хто і я сам зроблю так...що падло ніколи більше такого не зробить!!!
Відповісти
ось такі сучасні "уважаєміє люди" з жиру й бісяться
Відповісти
Есть вот такие ребята :
Анти Педофілія, Луцьк, Ukraine, у них есть страничка "В Контакте" - Анти Педофілія Луцьк. Попробуйте связаться с ними.
Відповісти
Вот и такая информация :"Волинські правоохоронці зреагували на поширену активістами групи «Анти Педофілія Луцьк» щодо заступника директора Нововолинського вищого професійного училища Віктора Панасюка. Педагог приїхав 5 червня до Луцька на інтимну зустріч з 15-річним підлітком." Т.е. не молчите и подонка прищучат.
Відповісти