Додати запис

Благословений останній дзвінок в Угринові

Останні події в рідному селі Угринові залишили глибокі рубці в серцях не лише дорослих, а й дітей, які спостерігали за релігійними сільськими "війнами", і хто знав, а хто й, не знаючи всієї правди, співчували своїми серцями або навпаки. Але як не крути, діти є діти, вони наші квіти, наше майбутнє. І, слава Богу, останній дзвінок, свято дітей, батьків і вчителів в Угринівській школі відбувся на найвищому рівні. Все було , як кажуть, "по сценарію". Веселі очі від відчуття канікул в школярів і у випускників наповнювали весь двір настроєм. Виступи директорки школи, співучі голоси діток, привітання батька випускника і священика Ростислава Сапожника.
Всі бажали здоров'я, любові і мирного неба над головою. Отець Ростислав, промовляючи слова добра і справедливості, сили і терпіння вчителям, даючи благі настанови в дорогу випускникам, відчував себе не лише як священик, а й як батько. Адже старший син нашого духовного наставника закінчив школу і має йти в життя широким впевненим кроком, не дивлячись на досвід з останніх сільських подій.
Гарне духовне свято промовисто доповнив о. Ростислав даруючи випускникам іконки і благословіння, а також молитвою за Україну, яка має велику об'єднувальну силу.
Шкільне свято і присутність на ньому священика є підтвердженням віри і любові не лише в моєму селі, а й у цілій Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше таких священників потрібнона Україні,а не таких як в упц кп,яким тільки гроші,славу і визнання подавай.
Відповісти
а еще храмы на халяву. пустые. к ним и ходят из-под палки.
Відповісти
це дійсно божі люди, які витримають це все, якщо ми допоможемо.
Відповісти
Спаси,Господь таких людей,як батюшка Ростислав і тих,що стоять за святе Православ`я.Вони дійсно воїни Христові.Моя шана таким людям!
Відповісти
Отец Ростислав действительно истинный пастырь, который душу свою полагая не убежал испугавшись волков...
Відповісти
Був в той день в Угринові, коли силою забирали храм. Били священиків, для двох прихожан викликали швидку. Отакі то божі люди. А БИДЛО ТУРАК НАС ЗАСТАВЛЯВ ТУДИ ЙТИ
Відповісти
Незважаючи на налякування з боку головного сепаратиста Турака на мешканців села, свято останнього дзвоника показало, що СВЯЩЕНИКОМ для громади села є отець Ростислав, справжній пастир!
Відповісти
а че, у КП выходной сегодня? или ручки не поднимаются гадить на Людей?
Відповісти
На святі не була. Але дітки розказували,якою щирою була промова нашого духовного наставника. Хай буде Божа благодать над його домом,у якому моляться ота жменька людей,котрі не продали своїх душ пану-барінові. А щодо цієї статті. Маруся Ковальчук,спробуй написати без допомоги мами-вчительки. Відчувається її стиль...
Відповісти
чемодан вокзал росія треба було путіна на угринів і кирила в добавок щоб дибілів із землею зрівняли щоб всяке не плодилось на українській землі
Відповісти
а ще пр идурків на рідній волині хватає автомат і в днр що їм маскальсь голови повідстрілювали
Відповісти
госпожа сєгмєнт, це ви? муж повістку взяв чи знову побрєзгував?
Відповісти
можу підказати хорошего психіатра.
Відповісти
Волинь вам не рідна, не соромтеся, незамутньонні ви наші. У психлікарні дєнь аткритих двєрєй?
Відповісти
Турака - комуняку на гілляку. Це засланець, який руйнує державу. А ще він належить до категорії , представників якої побили в суботу 6 червня на так званому параді в Киеві і через них постраждало 25 працівників міліції.
Відповісти
не, не представників, а представники. не плутайте представників меншин зі агресивним стадом.
Відповісти