Додати запис

У Луцьку фінішувала акція «Антирейтинг депутатів Луцької міської ради

Днями у Луцьку завершилась акція під назвою «Антирейтинг депутатів Луцької міської ради», яку ініціювали та провели активісти громадської організації «УНСО-ВОЛИНЬ». Протягом двох тижнів лучани мали змогу проголосувати за депутата міської ради, який на їхню думку найгірше виконував свої обов’язки.

28 червня акція завершилась. Таким чином, участь в голосуванні взяло 4328 лучан. Наразі, результати акції передані до Києва, де їх опрацьовують столичні фахівці-соціологи. За словами активістів ГО «УНСО-ВОЛИНЬ» вже 1 липня будуть підбиті остаточні підсумки акції «Антирейтинг депутатів Луцької міської ради».

«Наразі розголошувати результати першої п’ятірки я не буду. Звісно ми маємо попередні результати по тому, хто з депутатів міськради лідирує в анти рейтингу. Проте поки результати не опрацьовані фахівцями – оприлюднювати навіть попередні результати рано. Але правда є правда і декому не вдасться відбілити свою репутацію псевдо благими намірами, як то відстоювання інтересів громади чи подачками на армію. Тут головне – думка громади», - заявив активіст ГО «УНСО-ВОЛИНЬ» Андрій Сажнєв.

Разом з тим, ініціатори акції запевняють, що формування «Антирейтингу» не просто акція, про яку завтра усі забудуть. В першу чергу вона повинна спонукати громаду до радикальних дій по відношенню до обранців, які байдикують, або займаються в міській раді лобіюванням свого бізнесу, чи відстоюванням чиїхось меркантильних інтересів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мильна булька. Результати відомі вже!!! Яручик,Козюра, Ткачук - http://vip.volyn.ua/blog/kupit-sviy-reytyng-v-antyreytyngu-dorogo
Відповісти
активіст ГО «УНСО-ВОЛИНЬ» Андрій Сажнєв )))) ахаха - потішили )))) допишіть активіст-рогоносець, подейкують його фройлін любить зверху ;)
Відповісти
Пригадую Сажнєва... У 2010-му він робив помилку в своєму прізвищі. Потім - служба в армії. Ще згодом - пропав як ніби провалився в унітаз і змив себе водою. Якби провести антирейтинг серед активістів, то він очолив би список. Про фройлін не цікаво. Всі фройліни люблять зверху.
Відповісти
Підтримую про антирейтинг для активістів!!! Знов те чудо вилізло (
Відповісти
Знову цей клоун з'явився! То що тепер УНСО - циркова бригада? Хто б міг подумати...
Відповісти
Тут головне – думка громади», - заявив активіст ГО «УНСО-ВОЛИНЬ» Андрій Сажнєв. Це тепер таке УНСО??? Ахаха і тьху...
Відповісти
Сажнєв буде їздити в смітнику???
На більше не вистачить:)
Відповісти
перед тим як обговорювати когось і тимбільше УНСО подивіться на себе і що ви зробили для нації
Відповісти