Додати запис

ГО «Самопоміч» - звітує за червень

Луцький осередок ГО «Самопоміч» під керівництвом Тараса Яковлева працює у кількох напрямках: «Юридична приймальня», «Субсидії на оплату ЖКГ», «Енергоощадне місто», «Неформальна освіта», «Туристичний Луцьк».

Протягом червня в юридичну приймальню ГО «Самопоміч» за адресою вул. Коперника, 25 звернулося 52 відвідувача.Всього станом на 30 червня зареєстровано 355 звернень.


Приймальня консультувала громадян з питань надання основної та додаткової відпусток, перерахунку пенсій та порядку реєстрації права власності на нерухоме майно. Юристами було підготовлено для відвідувачів звернення до голови сільської ради, до виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, касаційна скарга на рішення апеляційного суду, заява щодо вирішення питання з надання житлово-комунальних послуг належної якості та інші. У цьому місяці лучани почали активно звертатися за інформацією щодо порядку встановлення загальнобудинкового лічильника обліку теплової енергії.
Надсилати свої запитання можна на електронну скриньку: [email protected] або за тел. (0332) 78-63-70.


У рамках проекту «Субсидії на оплату ЖКГ» активісти «Самопомочі» - Петро Верзун, Юлія Козак, Володимир Дацюк - провели дев’ять семінарів з членами первинних ветеранських організацій щодо правильного оформлення субсидій.



Протягом червня луцький осередок ГО «Самопоміч» провів два курси тренінгів: з проектного менеджменту та складання резюме й успішного проходження співбесіди для випускників волинських ВНЗ.
У заходах взяло участь більше 40 учасників, які отримали якісні знання та сертифікати. Майстер-клас з проектного менеджменту надав голова ВОГО «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун. Він поділився секретами управління проектами, організації роботи команди, ведення інформаційної кампанії, співпраці з грантодавцями.


Під час тренінгу «Випускник: резюме, співбесіда, зустріч з роботодавцями» учасникам розповіли про принципи роботи Центру зайнятості, навчали правильно складати резюме та супровідний лист, успішно проходити співбесіду.

Наступного дня усім учасникам було влаштовано справжню співбесіду з працедавцями Луцька й Волині, зокрема, випускники спілкувалися з директорами підприємств Іриною Мельник та Володимиром Сурмиком.

У рамках проекту «Енергоощадне місто» по всій території міста було розміщено постери з інформацією щодо встановлення загальнобудинкового лічильника обліку теплової енергії.

До Дня конституції активісти луцького осередку ГО "Самопоміч" під керівництвом Тараса Яковлева та охочі лучани провели акцію "Я маю право" на Театральному майдані міста. ПЕреглянути відео можна тут: https://www.youtube.com/watch?v=qQEe7D71YDg.

Також цього місяця було оголошено про початок відеоконкурсу, спрямованого на віднайдення нових туристичних локацій міста. Завданням конкурсу є створення відео (тривалістю до 5 хв) про нову туристично привабливу місцину або про неординарну деталь вже відомих локацій чи маршрутів. За це переможець отримає грошову винагороду: 1 місце – 2000 грн, 2 місце – 1500 грн, 3 місце – 750 грн. Усю додаткову інформацію шукайте на сторінці спільноти ГО «Самопоміч-Луцьк» у ФБ https://www.facebook.com/SamopomichVolyn?fref=ts.

Команда луцького осередку ГО "Самопоміч" під керівництвом Тараса Яковлева закликає лучан стежити за діяльністю організації, долучатися та разом втілювати ідеї задля покращення життя у Луцьку!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а те що Тарасик-Карасик кришує бізнеса його покровителя Покровського, це теж можна в червень записати? А те що приховує договора між Луцьктеплом і Єремеєвською котельнею? Чи записали усі зловживання по закупівлях у міськраді Яковлева і Ко?
А чому Верзун не звітує, як він людей на гроші кидає і не повертає? Дешевий піар...
Відповісти
цікава практика - так звітувати. Хоча це й краще, видно, що хоч щось справді роблять,а не на словах да обіцянках
Відповісти
Не знаю, хто кого "кришує", але імідж у партії та ГО "Самопоміч" не останній, а таємниць та інтриг хватить на всіх. Була тільки на одному з їхніх тренінгів і отримала чимало корисної інфи, спонук до дії.
Відповісти
Молодці! Вже хоть автомобілі один одному не палять! Але київська Самопоміч всеодно волинську переплюнула - там сексуальний скандал по переписці між депутатшою-лезбіянкою та її пасією. Самопоміч однако...
Відповісти
Нормально хлопці і дівчата роблять. Відчувається позитивна перспектива.
Відповісти