Додати запис

Чому не можна голосувати за ставлеників олігархів

У ці дні новостворені партії масово просувають у ради та на посади міських голів людей, які будуть маріонетками в руках олігархів. Всі ми добре знаємо хто саме фінансує УКРОП, Відродження, Солідарність, Батьківщину.
Як можна вірити представникам цих політсил, якщо вони вже два десятиліття сидять на наших шиях і збагачуються. Невже є сумніви в тому, що вони припинять розкрадати держбюджети і місцеві бюджети в майбутньому? Це вони привели до війни і зубожіння народу. Погляньте, вони ж були при владі і при Кучмі, і при Ющенку, і при Януковичу.
Може, досить вірити їхнім благодійним фондам, які кинуть зернинку, щоб потім обібрати нас на тонну.
Всі вони мають майно в Швейцарії, Австрії, Агнлії, США. Тож якщо буде зовсім погано, то сядуть на літаки і тільки ми їх тут і бачили.
Я не буду закликати вас голосувати за якусь політичну силу чи якогось кандидата. Просто прошу не віддавати свої голоси за ставлеників олігархату. Бо вони будуть робити все, що накажуть їм їхні боси. А накажуть вони розкрадати наші й так скромні місцеві бюджети, вигравати тендери по ремонту наших доріг, дворів. Не вірте брехунам!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Совковий люмпен завжди ведеться на солодкі обіцянки та гречку, тому шістки олігархів будуть у владі.
Відповісти
Батьківщину сюди вписали випадково, ледь кінці з кінцями зводять. А ось цей список потрібно продовжити Самопоміччю, Нашим краєм та Радикальною партією. Коломойський та Льовочкін на них грошей не жаліють.
Відповісти
Система виборів та й система роботи органів місцевої влади така, що кого б не вибирав, а ЗАВЖДИ отримаєш лай...о. А чому так, ніхто не здогадується? А тому, що у нас немає ДЕРЖАВНИХ органів, власне ДЕРЖАВНИХ : прокуратури, міліції, судів і та ін.. Робота в цих органах стала найприбутковішим бізнесом, ніякий бізнесмен не заробить таких доходів, як суддя, прокурор, міліціонер, депутат, чинуша, які бачать ці посади лише як засіб збагачення у нашій країні. Частково і наша вина в тому, випалюйте "калєним желєзом" рабів із себе і будьте достойними людьми - не продавайтесь за гречку, 200 грн., живіть за законом, і МИ змінимо цю країну! Почнем сьогодні і з кожного з нас!!!
Відповісти
По ділу, тільки є пройдисвіти, які все одно продаються і кажуть. Ну хоть щосьзробив. А потім жаліються, що живуть у лайні
Відповісти
Мы всегда идем и голосуем.И при этом всегда себя оправдываем,что голсуем за этих потому, что других-то нет. Так давайте не голосовать за тех,кого не знаем,кого не хотим видеть во власти.Пусть не состоятся одни выборы, другие, третьи...Рано или поздно появятся те люди, которые знают, что и как нужно делать не для себя лично, а для нас.
Відповісти
А я думаю, що - Перехожий - це засланець палицюків. Бо їм вигідно, щоб не йшли люди на вибори. Їм легше буде виграти вибори. Вони і так масово підкупляють електорат. На дільницях почали приписувати людей. Підкупляють різними способами, бо порахували скільки голосів потрібно для перемоги. А кожен відсутній - це ще більше шансів виграти пішакам олігарха. Голосуйте за "дідька лисого", але не за палицюків і їм подібних перевертнів продажних
Відповісти
Ты разуй глаза и прочти внимательно, я разве призываю НЕ ИДТИ на выборы? Я говорю о том, чтобы НЕ ГОЛОСОВАТЬ абы за кого. А идти надо,чтобы за тебя не "проголосовали" "как надо". Прийти и вычеркнуть всех или иным способом использовать свой бюллетень самому. Так что научись читать правильно не между строк, а хотя бы то, что написано.
Відповісти
Кризис, говорите... Украина сможет продержаться еще лет пять, просто сажая губернаторов и конфискуя их часы, сумочки, ручки и мешки бабла с чердаков..
Відповісти
А,що там хоч один депутат не олігарх чи його ставленник ?Хіба туди попаде проста людина, яка би можливо, доки не накрала собі,так само,як ці олігархи,щось та би зробила для наріду дурного, такого, як ми. Сліпих і дурних рабів.там нема графи проти всіх.Один методж все закреслити і зіпсувати бюлетень,щоб не могли використати ці ворюги.Для мене вибори-це фарс і використання нас дурнуватих.Все життя, всі покоління стоять на колінах перед злодюгами і бандитами. Їх десятки, а нас мільйони і ми їм покоряємось.Таке,на жаль життя."
Відповісти
Правильно, я про то и говорю - прийти на выборы и использовать свой бюллетень хотя бы таким способом,про который Вы говорите.И так,пока не будем выбирать из тех,за кого действительно можно проголосовать.А все безропотно смирились с тем,что голосуют за тех,кто дал пакет гречки или пару рублей.То кого мы выбираем????
Відповісти