Додати запис

Порошенко, Саакашвілі, Наливайченко і Тимошенко визначатимуть політичне життя України у 2016 році

Агенство моделювання ситуацій (АМС) оприлюднило рейтинг активності топ-20 українських політиків, які впливатимуть на політичне життя країни - це Порошенко, Сааакашвілі, Аваков, Тимошенко.

Водночас, експерти наполягають і на появі нових облич, які відігріватимуть ключові ролі у політиці. Це, зокрема керівник антикорупційного бюро А. Ситник та лідер «Антикорупційного руху» В. Наливайченко. «Всі його заяви стосовно корупції на вищому рівні підкріплені конкретними фактами», - заявив директор АМС Віталій Бала.

Експерти прогнозують, що українців найбільше цікавитимуть: припинення бойових дій на Сході та конституційна рефорорма, боротьба із корупцією та погіршення економічної ситуації в країні. Також актуальними для суспільства є теми стабільності національної валюти, курсу долара та інфляції. Можлива підготовка соціальних протестних рухів на весну. Тому соціальні та економічні питання підігріватимуться саме в лютому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тімашєнці давно пора на пенсію або на нари.
Відповісти
а куди ж тобі пора
Відповісти
Хто з них украінець? Підкажіть
Відповісти
" що українців найбільше цікавитимуть: припинення бойових дій на Сході та конституційна рефорорма, боротьба із корупцією та погіршення економічної ситуації в країні. Також актуальними для суспільства є теми стабільності національної валюти ". І в черговий раз на словах все буде оперативно вирішуватися , ви тільки за мене проголосуйте...
Відповісти