Додати запис

Порядність лучан вчергове здивувала


Хто з нас не мріяв знайти на вулиці гаманець, повен грошей? А чи задумувались ми як у цей час почувається людина, яка згубила цей гаманець? Сьогодні ми вирішили провести соціальний експеримент із загубленим гаманцем, щоб перевірити що ж оберуть українці: совість чи гаманець?
Експеримент проводили у різних частинах міста Луцька протягом цілого дня.
Коли ми випадково "губили" гаманець, більшість людей одразу повідомляли нам про це, іноді всією вулицею.
Пред початком зйомок один з перехожих просто біля нас згубив купюру в 100 гривень, а інший наздогнав його і повернув - це знак, подумали ми, і не помилилися.
У другій частині експерименту ми вирішили кардинально змінити умови і тепер "знаходили" загублений гаманець перехожих та намагались його повернути
P.S. На 3.30 хв один чоловік все ж таки вирішив присвоїти "знайдений" нами гаманець. Поведінка його була дивною, цілком можливо, він психічно хворий. Тому цей епізод ми не врахували у загальний показник порядності міста.
https://www.youtube.com/watch?v=PGdkjISUYp4
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пишаюсь містянами! Хоча ніякого геройства в цьому нема. Звичайна порядність, яка й не повинна дивувати. Та все ж лучани молодці! Люблю тебе, Луцьку!
Відповісти
Західна Україна завжди була порядніша
Відповісти
Бачила в інтернеті схожий експеримент в росіїї, то там більшість людей нагло крали гаманець
Відповісти
Країна злодіїв і брехунів.
Відповісти
Отличный город Луцк,я в нем родился.Вот Вебкамеры только надо включить.Столько лет не работают,а хотелось бы посмотреть на свой город....
Відповісти