Військові з 51-ої бригади влаштували на Миколаївщині бунт

Військові з 51-ої бригади влаштували на Миколаївщині бунт
Військовослужбовці третього батальйону 51-ої бригади відмовляються передислоковуватися на Миколаївщину.

27 травня вони закрилися у вагонах, в яких перевозили бригаду на Миколаївщину, та відмовляються звідти виходити, - повідомив заступник обласного військового комісара Володимир Бондарук.

Посадовець стверджує, що військові відмовилися вийти та почати розвантаження техніки і обладнання.

Також, продовжує Бондарук, вони вживають спиртне, від чого, за словами заступника комісара, у приблизно десяти чоловік почалася біла гарячка.

Бійці третього батальйону вимагають повернення на рівненський полігон або у Володимир-Волинський.

Вони, каже заступник комісара, не йдуть на перемовини та відмовляються виконувати накази.

В свою чергу ці дії військові розцінюють як зраду Батьківщині і погрожують бунтівникам покарання.

Зауважимо, що в міністерстві оборони декілька разів заявляли, що третій батальйон передислокують на Рівненщину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 54
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото воякі пютьяк коні аж горячка хапає
Відповісти
То точно!!!
Відповісти
А ти б і ляшки обісрав від пострілу у твій бік)))
Відповісти
Бондарук, брехун! Гарячка почалась в командування. Чому мовчить, як п'яний майор ледь не підстрелив солдата? Хлопці стояли на блокпостах без бронежилетів. Скільки нас ще будуть дурити!
Відповісти
незнаю як там а в рівному на полігоні пили так що аж упивались чистий спирт по 60 грн. за літру купляли так що нетреба тут нічього казати
Відповісти
Певно ти і купував той спирт?
Відповісти
певно ні. сусід там служив зараз теж на сході то розказував як там пють
Відповісти
Он продавал..
Відповісти
100 відсоткова правда! В мене там знайомий досі на полігоні, так про те що бухають постійно розказує!!!! Так що не треба ля-ля! Бо тільки зараз після цих подій(в тому числі під Волновахою) в нас народжується нова армія, яка надіюсь зможе давати відсіч ворогам. А всяких "бухариків" і тих хто йшов в армію бо не було роботи, потрібно "в шию" гнати, бо нормальні люди(боєць батальйона "Донбас" відставний офіцер з Запоріжжя загинув на 61 році життя) навіть в пенсійному віці готові захищати свою Батьківщину!
Відповісти
Хтось в 60 рокiв йде в батальон Донбас, щоби загинути маючи вiйськову пенсiю,
а цi ...
Відповісти
Я за мир у всьому світі, але мужики не перетворюйтеся в слюнявих хлопчаків. і хто їм постачає питво?
Відповісти
наступним в Україні буде військовий переворот!
Відповісти
Что-то не чисто в этом деле. Вряд ли вояки ни с того ни с сего начали бузить. Скорее всего довели до точки кипения. А алкоголь делает украинцев раскованнее и помогает четче формулировать свои мысли...
Відповісти
Фотоографії тих "героїв" на кожному стовбі розклеїти... Треба щоб край своїх "захисників" знав в лице!!!
Відповісти
Та достала вже вся ця х*йня...відправили хлопців на Донбас і вони там мають помирати?? А ніхто навіть і за них не подумав їли вони чи ні..... Сидять бідолашні вже два місяць захищаючи нашу Україну,а в той час всякі уроди сидячи в дома...обзивають кожного прохожого саператистом...а насправді даже в уяві незнає хо це і шо це.... Де справедливіть??? Одні воюють,а другі сидять в дома, мало того що бухають та щей називають себе героями бо них не забрали мовляючи таких як я небируть.... Нам потрібні діти і чоловіки живі та здорові....ТОЖ ДОСИТЬ НИХ КИДАТИ ПО УСІЙ УРАЇНІ ДОДОМИ КРАЩЕ ВЕРНІТЬ... вони вже достатнь пережили і побачили...
Відповісти
заспокойся вже калужська "українко". Провокаторські ріжки навіть через кокошнік випинаються. Згинь нечиста сило!
Відповісти
И зачем эта в Новой Одесы. Пускай валят в бандерштат.
Відповісти
Те, що вони без води і їжі, то це нікого не хвилює. І як можна виконувати безглузді накази військовиків, які керують армією по телефону?
Відповісти
Повний бред! Чому не мобілізувати в першу чергу добровольців? Невже потрібна така маса людей, тим більше, що з ними ж не працюють належним чином.Вся біда в недолугому керівництві.
Відповісти
Всё намного проще. Людей кидают в котёл. Самых активных и патриотичных. Зачем? Затем, чтобы некому было киевскую хунту к ответу призвать.
Відповісти
Шановні, якщо це навіть і правда, нарахунок спиртного, я вважаю, що зараз це недоречно писати, оскільки новини читають не лише волиняни та люди, які позитивно налаштовані до України.
Відповісти
А про те що їсти і пити немає нічого то Бондарук не говорить!
Відповісти
А хлопці вважаються добровольцями. І ніби проходять службу під Рівне. По бумагах так точно. А зарпалату їм за два місяці аж тисячу з хвостиком дали.
Відповісти
от тобі і весь патріотизм . воювати не вміють,окопи рити не вміють,приїхали на війну наче на пікнік,а тепер ховатися під спідницями.жіночки.порозбирайте їх по домах - нехай лазять по луцьку п"яні та горланять "слава Україні".герої херові.країна вам все пригадає.дизертири.
Відповісти
Так в чому проблема? вилазь з під спідниці бери автомат в руки і вперед на схід. Чому тут волаєш? Біля монітору про патріотизм. Йди там на сході покричи.
Відповісти
до чого доведена армія...кошмар....військові бояться війни
Відповісти
ірина мобілізують тілки нармальних іадекватних людей
Відповісти
Пусть остаются в Николаеве, мы им поможем как Николаевским помогаем, только пить алкоголь лучше дома, когда все закончиться. У нас не Лугандония, поможем чем сможем, и родные спокойно могут приехать к своим мобилизированым близким.
Відповісти
Високі чини прикривають свою дупу, пишучи цю нісенітницю.Біла гарячка, блін...Це ж вчорашні школярі та менеджери. Та у любого дах поїде, коли у нього на очах знищать стільки людей, побратимів.... І розумієш, що на їхньму місці міг бути сам... Психіка не витримує на це все дивитись по телебаченню чи в неті, а що казати, коли сам був в епіцентрі подій....
Відповісти
Бл*, шо за бред?! Вже з пацанів дебілів роблять. Біла гарячка в 10! Ну ппц! Мало того, що вони не учасники бойових дій, не учасники АТО, їх там взагалі офіційно НЕМА. То ще зрадниками зроблять. Уроди!
Відповісти
Пусть остаются в Николаеве, у нас не Лугандония, мы им будем помагать как Николаевским помогаем. И родные могут спокойно к своим мобилизированым близким приехать. Вот только с алкоголем пусть пока подаждут. Пить лучше будут дома когда все успокоется.
Відповісти
яка різниця пють вони там чи ні!! люди там були і прикривали наші дупи! а ми сидим тут і розсуждаєм! стояли хлопці по 20- 25 років голі босі без нічього! тим більше побачити таке і пережити, збирати трупи своїх друзів по полігоні! це на таке не кожна людина піде
Відповісти
1 рота 1батальйону залишилися на блокпостах в Донецкій області і нічого спільного зі зрадниками не мають!!!!
Відповісти
купи собі булочку і сиди не висовувайся!
Відповісти
мій там а ти тут заткни пельку поняв
Відповісти
100% правда
а це через те, що молодих пацанят неучили військової науки і військових навиків, а заставляли бруківку чи асфальт стирати віниками і траву в зелений колір фарбувати.
от такі у нас війська
Відповісти
Никто не хочет воевать, кроме отморозков и наёмников. У нас тоже никто не хочет, но защищаться мы обязаны!
Відповісти
Наші керівники понагліли і забрихалися...Уроди!!!Там в Миколаєві сидить мій племінник і якщо з нього впаде хоч волосина...не доводьте жінку до гріха...Таких хлопців як він в свої 25 ще по шукати і те що він пережив ва козли так просто не пройде, справа не в тому він воював і не лишився вдома, але якщо ви ГАДИ пообіцяли завести в Рівне то брехати немали ніякого права!!!
Відповісти
Про яку війну ви говорите, хлопців проти професійної армії Росії і інших кланів у якої є все(зброя, техніка, бронижилети...)а в наших хлопців і поїсти толком нема, тай командири уродци брешуть...В мене там 2 племінника, 1 з них мав бути вивезений в Рівне, як ті що участвували в бою під ВОЛНОВАХОЮ, хлопці погрузились, а їх в Миколаїв.Це ж Жесть, пообманювали хлопців, я більш ніж впевнена, справа не в тому що вони не хочуть воювати за свою країну, просто не за таких умов і не таким способом..питань багато...і коли перекривали трасу всі ці запитання задавалися нашим чиновникам і що чули у відповідь обіцянки...жодну з них не виконали...
Відповісти
А в кого "хата" не поЇде: збирати руки-ноги і тіла друзів. Їх психологічно до війни і кривавого місива не готовили. Ганьба військовій верхівці. Тільки красти вміють і за свої жопи переживають. І як завжди кількістю, а не якістю.
Відповісти
Я б побачила як би ви всі там поводились, якби вас за указом про мобілізацію відірвали від сімей, дітей, роботи і кинули як живий щит на виконання дибільних наказів тих свиней, які не можуть поділити корито!!!
Відповісти
Волыняне Вы и мы хотим чтоб Вашы ребята побыстрей вернулись домой. Представте если б наши десантники гнибуть в Ковеле забухали до белой гарячьки.
Відповісти
Щойно телефонувала одномі із тих "що біла гарячка вчепилася". Виявляється, що їм сказали, що везуть в Рівне, а привезли до Миколаєва. А те що хлопці випили лише пива, не вчепиться біла гарячка. Говорить, що брешуть на кожному кроці, обіцяють одне ( керівництво), а роблять зовсім інше. Бронижелетів у них нема, а ті що були, то дістали через родичів або спонсорів. І взагалі їм писали в документах, що це буде військова пошта. Де правда, коли у нас буде нормальне керівництво, бо риба гниє з голови!!!
Відповісти
жалко ваших детей, но они не из нашей песочницы....
Відповісти
Теж мені військові, і не соромно їм ховатися за мамину-жінчину спідницю?

Вони що думали йдучи у військо, що там просто будуть сидіти склавши руки?

Ниють, як капризні БАБИ!
Відповісти
Тюрма. Падлюки . Ганьба і сум що є такі покидьки.
Відповісти
Біла гарячка це певне у вас пане Бондарук, де бронежилети, казки, прибори нічного бачення, сухпайки з америки? Пане Бондарук чому ви не пішли на передову, а сидите у Луцьку? А ще хочу згадати умників, які тут згадали за дезертирство, солдати хочуть ротації, щоб такі як ви могли відчути на своїй шкурі в яких умовах солдати, а то ховаєтесь під спідницю мами, а то і жінки!
Відповісти
а чого ж ви не допомагали,як попередні там були на навчаннях,і в селі для солдатів булка хліба 7 грн коштувала? На словах лише ваша допомога
Відповісти
Мне как матери очень жаль ваших детей, именно детей которым по 18-20 лет. У нас стоит блок пост, мы проезжали как я смотрю на мальчишечек, а они улыбаются как-то по детски. Именно срочников очень жалко. жаль и наших Именно мирных жителей от 14 до 20 лет погибших от "щальных" пуль. Я ненавижу наше правительство, которое уничтожает свой народ
Відповісти
Покарання!!!??За що????За те, що іх обманули?За те, що іх послали без бронижелетів воювати?за те , що іх ставлять "живим м"ясом" пік кулі????за те що іх кормлять люди??А те що п"ють хо винен?Де дисципліна яка потрібна в арміі??Всім НАСРАТИ....!
Відповісти
нікого не засуджую,але ділюсь спостереженнями,з нашого села призвали чоловік 6 вік біля 30-ти,і всі вони конкретні пяниці,один ще десь в Луцьку на плацу побився,розочкою розмахував,то його вернули,так нажаль зараз живе село,ї що їх змішали з городськими,можливо цілком адекватними,і що то може бути за злагодженість,який порядок,на що дивляться ті хто комплектує війська,психологи
Відповісти
нiхто не нащо не дивився.просто треба було зiбрати певну кiлькiсть ..людей..якщо маете запитання я о 3,00 буду у вiйськоматi буду трiшки грузить iх питаннями.пишiть.
Відповісти
Ну де ті помошники,чоловіки вчора приїхали,сьогодні ще і їсти не получали,хтось дуже заікався що будете допомагати,де ваша допомога,пішли б хоч день поспали на сирій землі,то мовчали б,і так би бігли ваші мами за вас,тільки б земля треслася
Відповісти
Мій чоловік зараз серед цих бійців у Миколаєві. Дуже важко читати коментарі людей які зневажають наших захисників.Не бажаю нікому відчути те що відчуваю зараз я. Бажаю щоб вся Україна підтримала наших солдатів.
Відповісти
Останні новини
Військові з 51-ої бригади влаштували на Миколаївщині бунт
29 травень, 2014, 11:19