У Луцьку хулігани побили поліцейського. ОНОВЛЕНО

У Луцьку хулігани побили поліцейського. ОНОВЛЕНО
Сьогодні вночі у Луцьку побили поліцейського.

Учора, 16 лютого, близько 03:30 години на вул Рівненській, 76 на зупинці громадського транспорту патрульний екіпаж помітив людей, які розпивали спиртні напої. Вони зробили зауваження громадянам.

Згодом до компанії підійшли ще кілька осіб з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Люди поводились дуже агресивно, висловлювались нецензурно, стали погрожувати поліцейським фізичною розправою, на численні зауваження припинити протиправні дії – не реагували.

На місце події під’їхали ще кілька екіпажів та приєднались представники «Самооборони Волині», які пізніше допомагали при затриманні, - повідомляє патрульна поліція Луцька на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

Патрульні запропонували одному з правопорушників проїхати до міськвідділку, той погодився. Однак коли чоловіка вже садили в машину, підбігли його друзі, почали штовхатись, шарпати за формений одяг, витягувати його назад з машини, лаятись. Один з молодиків хизувався предметом схожим на пістолет і казав, що застосує його.

Під час конфлікту молодики нанесли кілька ударів поліцейському.
У результаті інциденту з місця події патрульні затримали п’ятьох осіб-правопорушників і доставили їх у міськвідділ, де вони продовжували поводитись дуже агресивно і неадекватно.
На двох осіб відкрито кримінальне провадження за ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Зараз триває слідство.

Унаслідок пригоди один з поліцейських був госпіталізований до Луцької міської клінічної лікарні. У нього виявили забій обличчя, садно нижньої губи.

Усіх учасників нічної пригоди доставлено у Луцький відділ поліції.

Зараз поліцейського відпустили з Луцької клінічної лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 76
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось вже навіть не смішно. Рехворма Авякяна тріщить по швам. Навіть рік ще не попрацювали, а зальот на зальоті
Відповісти
І чому тут сміятись, дебіли побили поліцейського, що тут смішного. І до чого тут Аваков?
Відповісти
а в чому проявився зальот?
Відповісти
В тому що вони себе не можуть навіть захистити! Понабирали по оголошенню всяких...
Відповісти
А звідки мають по-Вашому набирати???? Тільки своїх кругом чи як???
Що це таке за відношення???
Далеко там "не з вулиці", там різні є. Нажаль, "з тієї вулиці" там одиниці, а так дітки,похресники, онукі всіх своїх!!!
І до чого тут дійсно Аваков??? Реформа не його, якщо на це пішло!!! І цих луцьких дибілів треба побити,щоб мало ен показалося. Вже анархію собі тут влаштували всі.
Відповісти
+1
Ви не дивуйтесь... народ в нас такий...полішуцький :)
наберуть "зі сторони" - кричать що "панабирали з вулиць, нічого не вміють, ні освіти відповідної ні досвіду... " Візьмуть "старих кадрів" - будуть кричати "нічогоь не міняється знову старих понабирали..." ну і тп
Відповісти
у відсутності елментарної підготовки невміння правильно спілкуватись з громадянами невміння тактично грамотно обрати позицію і визначити дистанцію у відсутності елементарних навиків прийомів самозахисту. Як вони зібрались захищати мене і інших громадян якщо вони себе не можуть захистити От результат хваленної підготовки держава буде змушена заплатити копові страховку за травму під час служби а громадянин отримає судимість на рівному місті за спровокований невмілими діями конфлікт
Відповісти
Спочатку треба щоб громадянин дотримувався законів і не бухав на зупинці громадського транспорту. Так робить тільки бидло, тому якщо посадять - тим краще, чимьіше і спокійніше на вулицях буде.
Відповісти
І будемо його утримуати ....орієнтовно 1500-2000 грн. на місяь коштує утримання одного вязня
Відповісти
а ви рахували, яку шкоду наносить один такий злочинець на волі?
якщо він буде сидіти, то не зможе когось вбити (позбавити невинну людину життя, а пенсію по втраті годувальника буде платити держава) або побити (нанести шкоду здоров*ю, відновити яке теж треба не малі гроші), або вкрасти чи пограбувати (нанести матеріальну шкоду), хай краще сидить.
Відповісти
ви напевно може думаєте шо затримання проводять стальні робокопи яких не можна вдарити? громадянин получить судимість за дурну голову. розпиття спиртних напоїв в громадському місці, наряд зробив зауваження - нормальна людина після цього має заткнутись і йти спати. а якби на місці міліціонера виявилась звичайна людина? побили б без свідків.
Відповісти
на тактовне і правильно зроблене зауваження люди зазвичай реагують адекватно поліцейський повинен вміти встановити психологічний контакт з правопорушником при цьому не допускається зверхній тон зарозумілість іронія
Відповісти
в інтернеті багато роликів, де можете побачити, як п"яні громадяни "адекватно" реагують на тактовне і правильно зроблене зауваження.
Відповісти
АХАХА!!! Оце день розпочався з приємної новини!!! Але четверо ще й з предметом подібним на зброю могли дати більше. Для початку непогано. ТАК ТРИМАТИ!!!
Відповісти
Ти бачу обіжений поліцією. Не плач.
Відповісти
Підтримую!
нові "Піліцейські" не мають навиків користуватись спецзасобами в тому числі і вогнепальною зброєю (підтвердженням є випадок в Києві з хлопцями на БМВ), їздою на автомобілях (маса аварій за участю піліцейських по всі країні) а про прийми самозахисту я взагалі мовчу...
Відповісти
А ви, можна подумати, тільки народились, то одразу і ходити і говорити вміли)))
З часом все прийде, притруться, досвід буде, аби не зкурвились, як колишні ППС.
Відповісти
В Києві все вірно зробили!!!!ЩОБ ТАКИХ НЕУКІВ ТА ПАНЬКУВАТИХ НА МІСЦЕ ПОСТАВИТИ!!!
Відповісти
Цікаво буде далі поспостерігати :) Напад на поліцейського при виконанні - це за гратами має бути нападник! А як воно буде...
Відповісти
Мало наваляли мусорам
Відповісти
Бажаю щоб слідуючий раз тобі добряче наваляли і коли ти будеш кликати поліцію щоб там її не було
Відповісти
ПІДТРИМУЮ. Нація наче вже геть схибнулась... Та це все пишуть ті, кому все старе було зручне,форматне. Проте,тепер вже вони не "в моді", бо ж "Логіка" яка?А така,що якщо ти працюєш в правоохоронних органах-то ти типу "хтось"))),а насправді ти "Щось")))... От і все. Караван йде вперед!!!Помалу, але йде і досить СКІГЛІТІ!!!
Відповісти
Піар це само круто.
Відповісти
сувора зустріч селфі-копів з реальністю.
Відповісти
уродів. Реформа не тріщить а працює. Колишні мусора ніколи не робили таких зауважень.А самі приєднувались до пияків. Так що мінтяра заткни пику.
Відповісти
А ти я бачу крепко за поліцю. Може ти і є новим копчиком, якому наваляли?
Відповісти
От таким "козачкам" валяти без перестанку треба!
Відповісти
Головне, щоб ви "дереза", коли гопота лопатник відбирати буде, не кричали "ПОЛІЦІЯ", а самі змогли відбитися, наваляти та при цьому ще не сісти за перевищення меж необхідної оборони.
Відповісти
може, ти є тим кого звільнили?)) або вже штрафанули?))))
Відповісти
Це початок...
Відповісти
Ще вони не їздили на вибори по селах.Є такі сільради,що не те що телевізора але і газети і радіо не має.А вночі миші через голову скачуть.Там буде не до селфі.
Відповісти
ахахах. "Зачотний" коМЕНТ! )) респект +
Відповісти
Зате там є люди, які в них вірять!!!І Вам там теж буде не легко))), повірте після не дай Боже якогось випадку з ними. Думайте,що пишете зрадники та хабарники!
Відповісти
Більшість колишніх " мусорів" були з освітою і освічені і знали як поводитися в тій чи іншій ситуації , а ця полішня бездарна отримує те, на що заслуговує.
Відповісти
це означає що агато дебілі хуліганів які п"ють дуріють тільки що й можуть бити . А при чому тут реформа, що побили пяні люди поліцейського? Тепер таких треба було б на роботи бо в такий час ще пити???? І які будуть родитись діти після таких хуліганів пяничок і так далі?
Відповісти
Ну і що тут смішного ? Посадять чуваків за напад на поліцейського, ось і догрались. Хочеш повоювати вали в АТО.
Відповісти
Чому не застосували зброю?
Відповісти
бо завтра по всіх олігархічних телеканалах розказували б, що почали стріляти в діток...
Відповісти
не становили загрози громадянам на той момент. достатньо просто посадити на рік, заодно алкогольна залежність вилікується.
Відповісти
Тому що прийшла б прокуратура на перевірку...,як у Києві. Тут хіба люди живуть ради правди???!!!
Відповісти
діти ви бо з горшка злізли,бездарь.Ви встановили, що була за причина,але ж ви тупоголові не вмієте розмовляти з людьми і за свої слова відповіли.На рахунок бувших,то вам до них як малюку до закінчення школи.Вам не стидно жалітися,ой мамо пальчика врізав-подмухай.Смаркачі,виб краще прислухались і навчались позитиву в тих ментів,може і получиться з вас щось путнє.
Відповісти
мені підказує...що це перші квіточки. Бо та нова поліція вже так за.... Тим паче в таку пору, коли в людей терпець рветься.
Особисто пересікався з деякими новими міліціантами. Немає ані такту, ані вихованості. Якийсь дивний дисонанс. Як їх набирали взагалі?
Відповісти
В Києві стріляли по авто,це одне.А тобі сопляку,вистачить сміливості привести в готовність зброю і хочаб направити свідомо в людину.Подумай,якщо є чим,а потім цвиркай.
Відповісти
Треба було просто створити парковочну поліцію, яка слідкувала б за машинами і все.
Крім парковок що вони зробили?
Відповісти
Журналісти! Не попускайте тему і повідомте чим все закінчиться! Пане Пащенко - проконтролюйте!!!
Відповісти
і ще в мене дома протікає труба - пане Пащенко - проконтролюйте!
Відповісти
Треба наклвсти на цих придурків штраф по 1000000 грн, щоби пожиттєво платили за напад на поліцію. Може так дійде, що тих, хто захищає порядок, треба поважати.
Відповісти
Давайте визнаємо, що реформа повністю провальна. Скільки ці уопи вже машин перебили? Скільки аварійних ситуацій зробили? Читаєш новини і постійно підкреслюють непрофесіоналізм копів. А як можна було за 3 місяці стати професіоналом? Чому раніше на мєнта треба було пару років вчитись, а зараз 3 місяці і ти універсальний солдат з селфі-палкою.
Відповісти
Ну і скільки машин перебили? Ситуацій зробили? Ти пригадай колишніх п'яних ментів, скільки вони наробили дтп і все зам'яли. А тут за п'янку одразу звільняють, а не покривають. Працює реформа.
Відповісти
не працює реформа - я як бухав в дворі так і бухаю. Хай тільки підійдуть - надаю по голові.
Відповісти
адресу лишіть, підійдемо, якщо ви не балабол, звісно)
Відповісти
Я зрозумів,що ти теперішній безграмотний коп,тільки і обкладав би штрафами,а як цей штраф стягнути ти подумав,врахував всі причини,обставини,особу правопорушника,його матеріальний чи сімейний стан.Ти прийшов людей захищати,а не тягнути з нього гроші.Ти як думав,під час служби пика залишиться ціла,не сміши.Не так все як тобі пообіцяли і намалювали.Ти ще не зрозумів куду попав......... .Хай тобі щастить.
Відповісти
Шановні поліцейські дійте жорстко не бійтесь використовувати зброю ніхто не сміє торкнутися вас чим більше мразі буде в буцегарні тим спокійніше буде на вулицях - будете дозволяти себе бити не будуть вас не поважати ні боятись
Відповісти
Погоджуюсь. Порядні люди поганого не роблять, а бидло невиховане треба з вулиць прибирати, чого добропорядні люди мають через п'яних хуліганів страждати? Порушують закон - нехай відповідають. А бувші менти тут строчать, бо не можуть змиритись з тим, що нові копи реально працюють, а не збивають з тої шоп-компанії 200 гривень собі на кишеню, як старі ппсніки і зробили би.
Відповісти
патрульна поліція працює, про це не поспориш, кожний виконує свою роботу. Дорога Ольга якби Ви знали що відбувається у нашому місті м. Луцьк, за остінній час в місті кількість злочинів та правопорушень зросла з 40% до 80%. Патрульні молодці, постанови пишуть,попередження, швидко реагують на повідомлення ( приїз складає 10-15 хв ) на сімейні сварки виїжають, дтп, бійки ну на цьому правопорушення не закінчуються є такі злочини кримінального характеру як грабежі,розбої, крадіжки ( яких зараз навалом .. особливо квартирні на автомобільні), економічні, нарко злочини і так далі.. тобто сутєвіші злочини з якими я рахую працювати складно. Тому не будем розводити демагогію і робити акцент над колишніми "ментами" оскільки 70 % колишніх стали теперешніми поліцейськими. Старих ппс боялися і бігли хто куди бачивши що йде патруль, а зараз те "ШОБЛО" сідає на зупинці і показово пє те пиво знаючи що по великому рахунку йому ну нічого не буде, зато він 10 раз образить патрульного, тай заплатить штраф у розмірі штрафу від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. ( копійки в наш час ).
Відповісти
Не треба плутати патрульну поліцію з розкриттям злочинів. Патрульні не розкривають злочини (хіба по гарячих слідах встигають схопити злочинця), патрульні повинні забезпечувати громадський порядок, дотримання ПДР, швидко реагувати на події та виклики, проводити профілактичні заходи, то вони це роблять.
На рахунок "Старих ппс боялися і бігли хто куди бачивши що йде патруль" - бо знали, що або гроші заберуть, або побити можуть, от і вся дія.
А як же закон?
Тому підтримую, сажати треба показово, щоб кожний гопнік розумів, чим все закінчиться.
Шкодувати треба хороших людей, які потерпають від злочинців, а злочинців треба карати, суворо і невідворотньо.
Відповісти
Згоден , старих патрульних боялися більше.
Відповісти
Боялись, бо відхватили б палюгою по морді, після чого їх би шей забрали в сізо і там би догналися.
А нові копи так зробити не можуть, бо діють ПО ЗАКОНАХ
Відповісти
Не треба тут перебільшувати. Патрульна поліція не є СБУ, прокураторю, судом,антикорупційним бюром\агенством та МВС!!!
Відповісти
А ви не задумувались чому зросла кількість злочинів (крадіжок,пограбувань,розбійних нападів)у Луцьку?Я вам відповім....тому що нові патрульні їздять тільки по дорогах слухаючи музику,вони фізично,не почують коли хтось кликатиме на допомогу...зате злодіям зааз добре,патруль з маячком видно здалеку,став покурив,патруль проїхав і пішов обкрадати приміщення чи грабувати людей....
Відповісти
Ні. Не тому зросла злочинність. Це зовсім примітивно так мислити.
Злочинність зросла тому, що жити в країні стало "ліпше". І чим далі "ліпшатиме" життє, тим більше вона зростатиме, не залежно від того їздитимуть копи, ходитимуть чи повзатимуть. Аксіома.
Відповісти
в один злачний барчик даже не викликають новий поліцейських,декілька спроб їхнього виклику завершились викликами інших структур які діють на території Луцька..з ним на жаль мало толку через те що вони не достатньо навчені для дій які би заспокоїли п'яний люд...
Відповісти
Сидять копики і пишуть коменти.
Відповісти
сидять колишні мусора та прокурори і виписують)))
Відповісти
якби не понабирали що попало то і здачу б получили. Що атошників не вигідно було в поліцію--правильні дуже. от вам і наатестували !
Відповісти
Прочитав коменти. Висновок напросився сам по собі. Нова Поліція на вірному шляху, що добре так те скигленя, чим більше скиглять, значить робота поліцаїв йде нормально.
Відповісти
Згізна з Вами на 100%!Закону потрібно дотримуватися, за правопорушення потрібно відповідати.А поліція працює нормально, особливо враховуючи сучасні реаліі і сучасних п'яниць , дебоширів, бандюків, злодіів. Коротше, паове поліцейські, так працювати. Нормальні громадяни Луцька за Вас!!!!!
Відповісти
Яка може бути вища освіта в хлопця з села Нуйно коли він в своі 25 говорить"прив'язав телє до палє а воно льотає".
Відповісти
Вот и итог "рыба гниет с головы". Следущий раз набирайте возраст до 25 и образование 3 класса и подготовка 2 месяца. может тогда будет толк :-)))
Відповісти
у вівторок їхала з Володимира і попереду їхали поліцейські 40 км. в годину. Уявляєте, яку ПРОБКУ в Луцьк притянули ? Обігнати не було змоги -- сплошна лінія, а ті малолєтки уповалися владою. От вам і ціла поліція. Роздратуванню меж не було, але не знала телефон гарячої лінії УВД, аби глянули на той беспредєл.
Відповісти
Бусікі дійсно тягнули супроводжували контрабанду грошики тре на ремонт 7- авто які побили.
Відповісти
вчить пдр, дозволено обганяти одинокій ТЗ що рухається ці швидкістю меньше 40 км\год перетинаючи суцільну лінію, це раз.
по друге, якщо почнуть доганяти та приписувати порушення - забороняється рухатись на малих швидкостях, де відсутнє обмеження швидкості до такої малої швидкості, створювати затори, а разі, коли іншої можливості немає - періодично зупинятись на узбіччі та пропускати затор.
ніколи не парився над цим, обігнав і поїхав.
Відповісти
Тупаку,не позорся.ПДР вивчи,потім коментуй.Ідіот.
Відповісти
Все що тут написано суцільна брехня. Хлопців затримали безприсино . А спиртні напоі розпивали прастітутки яким вони зробили зауваження. Я якраз в цей момент курив на балконі і все бачив
Відповісти
Красавчики

Пацани
Відповісти
поперше бухали повії,на яких не реагували співробітникі поліції.поліцейські відійшли від повій,і зробили зауваження молодим людям які в цей час переходили дорогу а не бухали!і запропонували проїхати в міськ відділ,молодикі поцікавилися на якій підставі на що правохоронці вдповіли:на місці все розкажуть і почали сунути в машину і обзивати нецензурними словами,на що хлопці почали оборонятись.коли приїхало шість екіпажів поліцейські почали бити хлопців дубінками один із хлопців відвертаючись від удару випадково попав поліцейському в нижню губу.навмисних ударів не було.А для тих хто самий тверезий і розумний хай попросять щоб поліція виклала відео від почятку і до кінця.
Відповісти