Погода, Новости, загрузка...

Росіянам з центральних каналів розказують про крах України. ВІДЕО

http://mignews.com.ua
Кисельов пророкує Україні евтаназію.

Центральний держканал «Росія» у випуску новин передбачив економічний крах України після підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом, ‒ пише Українська правда.

Телеведучий Дмитро Кисельов представив сюжет так: «Україна нагадує лайнер, який зірвався у штопор».

«Екіпаж замість того, щоб взяти штурвал на себе і тиснути на газ, один за одним глушить мотори ‒ заводи й цілі галузі української економіки. Пасажирів при цьому заспокоюють, що Європа вже близько. Залишилося трохи», ‒ говорить він далі.

«У реальності ‒ попереду економічний крах цілої країни. Україна летить до нього за розрахунковою траєкторії. Пасажирам буде боляче. Виживуть не всі. Кошмар дефолту 1998-го Росія сплатила різким стрибком смертності, що розтягнувся на роки. Щось схоже зараз попереду у сусідів», ‒ зазначив Кисельов.

«Нахапали боргів Україна вже перепозичають лише для того, щоб покрити відсотки за взятими позиками. На звичайних умовах їй вже не дають. Уряд у Києві бере під всі великі проекти і вже будує фінансову піраміду. Золотий запас тим часом проїдається і низький як ніколи в цьому столітті», ‒ каже журналіст.

«У середу на цьому тижні стає відомо, що Москва виділяє Києву кредит у 750 мільйонів доларів на два роки під щадний відсоток. Фактично це відстрочка дефолту ‒ на кілька місяців. 750 мільйонів доларів з Росії дозволять заплатити відсотки за раніше взятими позиками Міжнародному валютному фонду і, можливо, отримати від нього новий кредит», ‒ уточнює він.

«Відмова від російських ринків для України ‒ евтаназія. Втім, евтаназія ‒ не зовсім точне слово. Евтаназія ‒ це свідомий і добровільний відхід з життя. Українців же продовжують обманювати: від угоди з ЄС вам буде краще, і з Росією зона вільної торгівлі збережеться», ‒ заявив Кисельов.

«Але це ‒ зрадницьке лукавство, можна сказати, неомазепізм. Так само як Мазепа, який прийшов до влади на союзі з Петром, так і нинішнє українське керівництво, широко використавши російську підтримку, прагне здати Україну Заходу», ‒ уточнив він.