Погода, Новости, загрузка...

Мілевського хочуть повернути в збірну України

http://image.zn.ua
Таку ініціативу висловив Михайло Фоменко.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що нападнику Артему Мілевському, який повернувся у футбол після річної перерви, найближчим часом стане під силу знову одягти «синьо-жовту» футболку національної команди, ‒ пише Дзеркало тижня.

"Відштовхуватися завжди потрібно від реального стану справ. Я такий тренер, який не звик відмовлятися від гравців у принципі. Я розумію, що той, хто сьогодні здається непотрібним, завтра опиниться на вагу золота - наприклад, через травми всіх конкурентів, - зазначив Фоменко, розмірковуючи на тему появи у збірній України нападників Андрія Вороніна і Артема Мілевського.

"Раніше ми не спостерігали ані за Андрієм, ан зі Артемом: за першим, тому що нібито завершив кар'єру у збірній, за другим, тому що... ну, самі розумієте. Тепер починаємо збирати дані щодо них", - розповів наставник збірної.

Втім, Фоменко, який рідко за свою роботу у збірній, залучав під її прапір новачків, вважає, що поки Мілевському не варто спокушатися: йому ще потрібно набрати колишню форму.

"Ще стосовно Мілевського: ви не поспішайте з висновками, не дуже-то він там і "роздає " - як на мене, своєї форми колишній динамівець не набрав", - вважає Фоменко.

Нагадаємо, Артем Мілевський підписав контракт з аутсайдером чемпіонату Суперліги Туреччини "Газіантепспором", у якому за кілька поєдинків вже встиг допомогти команді, а також привабити симпатії тренерського штабу та вболівальників.

Раніше у футболці збірної України Мілевський провів 50 матчів, забивши у них 8 голів, взявши участь у чемпіонаті світу-2006.

Нагадаємо, що збірна України найближчим часом проведе два матчі плей-офф відбору на чемпіонат світу-2014 із Францією.