Погода, Новости, загрузка...

У США придумали комікс про мусульманку-перевертня

Один із найбільших видавців коміксів США Marvel Comics, який створив Людину-павука і Капітана Америку, представив нову супергероїню – мусульманку-перевертня Міс Марвел.

Як повідомляє The Independent, новий персонаж – це 16-річна дівчинка з Пакистану на ім'я Камала Хан, яка переїхала в Нью-Джерсі разом з батьками, - пише ТСН.

Після еміграції в дівчинки з'являються надприродні можливості. Вона може збільшувати свої руки і ноги, а також перетворюватися на будь-який предмет, який відповідає розмірам її тіла.

Камала намагається приборкати свої незвичні здібності і направити їх проти зла. Однак члени її родини вірні мусульманським традиціям. Тато наполягає, щоб вона сконцентрувалася на навчанні і стала лікарем. Її мама постійно підозрює доньку у зв'язках з хлопцями і боїться, щоб вона Камала не завагітніла.

Таким чином супергероїні доводиться встигати давати відсіч злочинцям і протистояти тиску з боку сім'ї. Перша книга коміксів про Камалу Хан побачить світ в грудні. Нагадаємо, що це не перший супергерой-мусульманин. Раніше месник в паранджі став новим супергероєм в Пакистані.