Погода, Новости, загрузка...

На Кіровоградщині жінка викинулася з балкону психлікарні. ВІДЕО

Прокуратура перевіряє дії лікарів, які не надали належної допомоги пацієнтці Знам'янського психоневрологічного інтернату.

Про це повідомляють Подробности.

59-річна жінка випала з балкона другого поверху.

«Олена Волошина вийшла на балкон, зрушилася вправо і от з того краю, з правого краю, вона просто напросто перелізла і впала на землю», - зауважив директор Знам'янського психоневрологічного інтернату Володимир Кадацький.

Швидка відвезла жінку в Знам'янський районом лікарню. Після огляду медики повернули її в інтернат.

«Сказали, що таке захворювання, такий перелом лікується в домашніх умовах. Я вважаю це упущення, це не їхня помилка, дуже складно було визначити за психічним станом, тим більше в шоковому стані, що болить, адже вона відмовляється, у неї нічого не боліло. А вже за дві години жінка померла. Від розриву селезінки і перелому таза - травм, отриманих при падінні. Хто недогледів - керівництво районної лікарні не коментує. А ось діями медиків обох закладів уже зацікавилися у прокуратуріЙ, - додав директор психлікарні.

«Дуже багато запитань у слідства і що стосується працівників районної лікарні, а також працівників психоневрологічного інтернату. Під час досудового розслідування буде кожному працівнику надана відповідна юридична оцінка їхнім діям», - своєю чергою зазначив Знам'янський міжрайонний прокурор Олександр Глобенко.

Поки ж з інтернату за власним бажанням звільнилися дві медсестри, які чергували у день трагедії і не помітили, коли літня жінка пішла на балкон. Тим паче, що загибла вже кілька місяців до цього твердила, що їй набридло жити.