Погода, Новости, загрузка...

У ДТП загинув впливовий священник УПЦ МП. ФОТО

У середу, 7 серпня, в автокатастрофі загинув головний редактор Церковної православної газети - офіційного друкованого видання Української православної церкви Московського патріархату - архімандрит Лонгін (Чернуха).

Про це пише ЛІГАБізнесІнформ.

Як повідомляють у ДАІ Миколаївської області, клірик потрапив в аварію близько 15:10 на 106-му кілометрі автодороги М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.

"Водій автомобіля Рено Кліо, рухаючись в напрямку Одеси з боку Миколаєва допустив з'їзд у правий по напрямку руху кювет з подальшим перекиданням і зіткненням з деревом. За попередніми даними, дорожньо-транспортна пригода сталася в результаті того, що водій не впорався з керуванням. У Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, 41-річний водій автомобіля від отриманих травм загинув на місці події ", - йдеться в повідомленні прес-служби ДАІ.

Прощання з архімандритом відбудеться у п'ятницю, 9 серпня, в Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври. Відспівування пройде після божественної літургії, приблизно о 7:30, повідомляє сайт Православіє в Україні.