Погода, Новости, загрузка...

Центр Донецька почав валитися - на перехожих падають балкони

На головній вулиці Донецька з балконів на перехожих летять шматки цегли і бетону.

Про це повідомляє Сегодня.

У будинку № 49 на Артема руйнуються старі балкони, і все, що змогли зробити комунальники, - натягнути під балконами залізні сітки. Відскакуючи від сітки, камені летять просто на тротуар.

«Камінь вдарився об сітку і, спружинивши, впав поряд зі мною. Іди я на півметра ближче до будинку, зустрівся б головою з цим каменем », - розповів« Сегодня »донеччанин Роман Шаров.

Жителі Артема, 49 неодноразово зверталися до комунальників з проханням відремонтувати балкони, однак на підприємстві лише розводять руками.

«У нашому будинку всі балкони - аварійні, - зазначив мешканець будинку Сергій Родіонов, - Кілька років тому сусіди зверталися в ЖЕК, їм пообіцяли всі балкони відремонтувати до Євро-2012. Результат ви бачите. Мені набридло чекати, я вчора замовив новий балкон, а старий обріжуть».

У комунальній службі розповіли, що з радістю б полагодили аварійні балкони, проте на це традиційно немає грошей. «От якби в будинку жив якийсь депутат, тоді і фінансування відразу б знайшлося, а поки мерія не виділяє гроші», - поскаржився начальник дільниці.