Погода, Новости, загрузка...

У Києві – масштабна аварія

У столиці України трапилася дорожньо-транспортна пригода, учасниками якої стали вантажівка з причепом та кілька легковиків.

Аварія трапилася на вулиці Академіка Заболотного напроти тютюнової фабрики, - пише Gazeta.ua.

Очевидці розповідають, що вантажівку з причепом, який занесло на мокрій дорозі, протаранила декілька легковиків.

На місце виїхали машини "швидкої допомоги" і пожежні. Даних про постраждалих поки немає.

У результаті аварії утворилася гігантська пробка. Водії об'їжджають її по зустрічній смузі. Столичне шосе стоїть у бік Конча - Заспи від Південного мосту практично без руху до повороту на Окружну дорогу.

"Все сталося у мене на очах, попереду їхала вантажівка, після неї ще три машини, я їхав четвертим, як раптом вантажівку різко потягнуло на зустрічну. Видовище жахливе - машини, як іграшкові, розкидало на всі сторони!", - розповів очевидець на форумі avtopoligon.info.

"В одній з побитих в ДТП машин їхали мої колеги. Поки тільки удари розтирають і скло з волосся витрушують. Серйозно постраждала дівчина в машині, об яку фура остаточно зупинилася", - написав очевидець в одній з соцмереж.

"За попередніми даними, водій вантажівки DAF не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу. Там він протаранив три легкові машини. У ДТП дві людини отримали травми - попередньо легкі. Рух на дорозі було швидко відновлено" , - розповіла начальник прес-служби столичної ДАІ Наталія Сторожик.