Погода, Новости, загрузка...

Коміки з «Масок-шоу» повертаються в політику. ВІДЕО

http://anyserial.ru/
Георгій Делієв, Борис Барський і шоумен Єгор Крутоголов кажуть, що хочуть висвітлювати реальні проблеми та показувати всім бездіяльність політиків.

Програми нові політики ще не мають, утім, усе, що відбувається на політичній арені зараз, їм відверто не подобається, ‒ повідомляє ТВі.

Артисти пішли на такий крок, бо вважають, що політики відбирають у них хліб, влаштовуючи цирк для людей. Артисти окреслили свою місію так: висвітлювати реальні проблеми та демонструвати всім бездіяльність політиків, які при владі.

«Коли нам кажуть, що на 10% підняли зарплати, ми самі вже розуміємо, що треба класти зуби на полицю – тому що ціни зростуть на 30%», – каже член комік-трупи «Маски» Борис Барський.

Жарти жартами, втім, митці зазначили, що партія планує офіційно реєструватись і боротися з чинною владою через гумор. Некомпетентність у політичній діяльності коміків не лякає. Артисти планують набрати до своєї команди професіоналів: юристів, політологів та економістів – і навіть балотуватися на парламентських виборах.