Погода, Новости, загрузка...

Померла сусідка Юлії Тимошенко по камері

11 вересня померла Світлана Макєєва, яка сиділа в одній камері Лук'янівського СІЗО з Юлією Тимошенко.

Причиною смерті став рак шлунка, - повідомляє Кореспондент.

Макєєва раніше працювала керівником управління КМДА, а потім перебувала в одній камері з Тимошенко протягом декількох місяців у 2011 році.

У той же час, в партії "Батьківщина" заявили, що подібна смерть викликає у них побоювання. За словами політиків, ще тоді їх хвилювали симптоми невідомої хвороби екс-прем'єра, а саме поява множинних гематом "загрозливих розмірів".

"Юлія Тимошенко та її рідні протягом усього часу незаконного ув'язнення вживають усіх доступних заходів безпеки. Зокрема, з першого дня арешту лідер опозиції споживає тільки ту їжу, яку їй передає сім'я. Водночас, нам відомо, що під час спільного перебування в Лук'янівці Світлана Макєєва періодично харчувалася тим, що було приготовлено в СІЗО, що теоретично могла б приймати і Тимошенко", - переконані в "Батьківщині".

Фахівцям невідомі причини виникнення раку у Макеєвої, в опозиції припускають версію систематичних спроб отруєння та наполягають на негайному проведенні комплексної діагностики організму Юлії Тимошенко в умовах незалежної від української системи охорони здоров'я клініки.