Погода, Новости, загрузка...

YouTube запустить аудіоплеєр

http://image.tsn.ua
Частина музичної колекції буде безплатною.

Найпопулярніший у світі відеохостинг YouTube планує до кінця 2013 року запустити сервіс для потокового прослуховування музики, ‒ повідомляє ТСН.

Про це вчора, 23 жовтня, повідомило видання Billboard, посилаючись на анонімні джерела. За інформацією видання, новий сервіс YouTube буде орієнтований на прослуховування музики за допомогою мобільних пристроїв. Передбачається, що певна частина музичної колекції буде безкоштовною. Однак більшість треків будуть доступні тільки для передплатників. Також повідомляється, що передплатники зможуть зберігати музичні треки в кеші для подальшого їх прослуховування оффлайн.

Водночас, за даними ресурсу Android Police, компанія Google планує навчити мобільний додаток YouTube для платформи Android працювати у фоновому режимі. Фоновий режим дасть користувачеві можливість слухати звукову доріжку відеоролика, коли додаток YouTube запущено, але "згорнуто". Це нововведення дозволить використовувати YouTube в ролі музичного плеєра, однак коли саме запрацює функція, точно не відомо.