Погода, Новости, загрузка...

Автопарк оліграха Абрамовича: старе, дороге і модерне. ФОТО


Один з найвідоміших російських олігархів Роман Абрамович любить швидкі засоби пересування. У його особистому користуванні - три яхти представницького класу, два літаки і три вертольоти. Ясна річ, що олігарх і власник солідного автопарку.

Першою машиною в житті майбутнього олігарха, а тоді ще звичайного підприємця, були "Жигулі" шостої моделі, про яку мріяли всі чоловіки на початку 90- х рр..

Коли Абрамович зробив свій перший гешефт на виробництві полімерних іграшок, він повністю змінив свій імідж. Замість простих костюмів він завів собі стильні і модні речі, пахнув французькими парфумами і все більше задивлявся на респектабельні авто. Через час, коли Роман зайнявся "нафтопромислом" і на його рахунку опинилися мільйони доларів, він купив собі першокласний "Бентлі" - символ розкішного життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест-драйв нового Ssang Yong Corando, якого ще немає у продажу

Для робочих роз'їздів Абрамович воліє їздити на позашляховику "Land Rover" і броньованому "Мерсі".

Також Роман Абрамович придбав собі пару різнокаліберних спорткарів, - пише Gazeta.ua.

У його розпорядженні і гоночний Аston, Porsche і Ferrari. Є у нього і ексклюзивні марки: солідний Maybach, Bugatti, екстравагантний Maserati і шикарний Rolls Royce.

Придбав Абрамович і сучасний електромобіль, зовні не такий розкішний, як перераховані вище авто, зате екологічно безпечний.