Погода, Новости, загрузка...

Лілія Підкопаєва два роки ховала чоловіка, - ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що відома спортсменка Лілія Підкопаєва вже понад два роки заміжня за бізнесмена Віктором Костирком

Як повідомляється, друзі спортсменки викрили її сімейний стан, а сама вона не хотіла такої публічності, як у шлюбі з Тимофієм Нагорним, - пише ТСН з посиланням на "Вести".

"Ліля вийшла заміж ще два роки тому - за бізнесмена Віктора Костирка, з яким зійшлася в 2009-му! Але пам'ятаючи, яким публічним було її весілля з Нагорним, а потім таким самим гучним розлучення, коли їх стосунки смакувала вся країна, вони з Віктором вирішили розписатися таємно і скромно. Ліля не хотіла, щоб зурочили їхні відносини. А з відомих людей, які були у неї на весіллі, Ліля взяла слово не ділитися цим з пресою, але... Це ще дивно, що два роки всі мовчали", - розповіла виданню подруга Подкопаєвої.

Гостями на весіллі Лілії тоді стали і багато знаменитостей, серед яких Ані Лорак з чоловіком Муратом, Маша Єфросиніна, Ірина Білик, Андрій Кравчук, Яна Клочкова та інші. Крім того, в одному з інтерв'ю Ані Лорак ледь не "здала" подругу, назвавши Віктора "чоловіком Лілії", однак тоді прес-служба Подкопаєвої спростувала цю інформацію.