Погода, Новости, загрузка...

Ведмідь катається за кермом Lamborghini. ВІДЕО

Авто їздить вулицями Лос-Анджелеса.

В інтернеті з'явилося відео, на якому вулицями Лос-Анджелеса роз'їжджає жовтий Lamborghini із ведмедем у салоні, ‒ пише Кореспондент.

Як з'ясувалося, ведмедя в машині прокотили автори гумористичного каналу на YouTube. Один із його авторів, Джастін Лайонс, розповів, що ніхто не збирався публікувати "сире" відео в Мережі. Однак новина про ведмедя в машині розлетілася соціальними мережами, тож довелося опублікувати ролик як є, зазначає Los Angeles Times.

На відео відображено, як перехожі дивуються, побачивши ведмедя в дорогому спорткарі. Деякі з них підходять до машини і фотографуються з хижаком. Через натовп водій навіть не може їхати далі. І від'їхати йому вдається тільки після втручання поліцейського, який просить не створювати затор.

Лайонс зазначив, що перехожі, побачивши натовп біля дорогого автомобіля, спочатку навіть не помічали ведмедя, а думали, що там якась знаменитість. І вже точно нікому в голову не прийшло, що ведмідь може бути несправжнім. Дуже схоже на живого звіра опудало авторам ролика надав таксидерміст Чак Тесту - власник власної майстерні з виготовлення опудал.

У підсумку відео з ведмедем у Lamborghini за добу переглянули близько 30 тисяч користувачів YouTube. А сторінка у соцмережі Facebook, присвячена ведмедеві в машині, зібрала 630 лайків.