Погода, Новости, загрузка...

Тіна Кароль розповіла, де святкуватиме Пасху

Знаменита співачка Тіна Кароль цього року зустріне Великдень у Києво-Печерській Лаврі.

Про це повідомляють сьогодні українські ЗМІ, - пише tochka.net.

Як розповіли в самій Лаврі журналістам, духівники очікують співачку близько 20:00

Співачка повинна приїхати зі своїм п'ятирічним сином Веніаміном і, швидше за все, зі своїми батьками і мамою покійного чоловіка.

Кароль хоче пробути на всеношній службі і освятити паски саме в Свято- Успенському Соборі, де більше п'яти років тому вінчалася зі своїм чоловіком. Також стало відомо, що Кароль спочатку відвідає Лаврські печери з мощами, де буде молитися за долю українського народу, а тільки потім пройде на святкову службу.

«У цьому храмі у неї духівник - отець Варлаам, який в 2008-му повінчав її з Женею, - цитують журналісти оточення артистки. - Перед Великоднем 5-річний син Тіни Веніамін допомагає їй оформляти паски і фарбує яйця. Тіна дотримувалася Великий піст, тому навіть під час гастролей її супроводжував кухар і готував для неї пісні страви».

Дійсно, раніше організатори туру Тіни Кароль «Сила любові і голоси» розповідали, що на гастролях для співачки замовляли тільки пісну домашню їжу, в основному - овочі на пару.

Згідно райдеру, Тіна Кароль не відвідує ресторани, тому їжу зірці готували спеціально і приносили в гримерку або прямо в готельний номер. Нагадаємо, Тіна Кароль - єдина артистка в Україні , яка була удостоєна (у 2008 році ) найвищого церковного Ордена Святої Великомучениці Катерини першого ступеня як просили самого Митрополита Володимира.