Погода, Новости, загрузка...

Знамениту співачку звинуватили в поганому впливі на дітей

Соул-діва Бейонсе винна в частих випадках вагітності серед підлітків, - заявив знаменитий американський журналіст, політичний оглядач, ведучий телепрограми "Фактор О'Рейлі" Білл О'Рейлі в недавньому ефірі свого шоу.

Цю заява О'Рейлі зробив після того, як журнал TIME назвав 32-річну виконавицю найвпливовішою знаменитістю, - пише Gazeta.ua.

Під хвилю критики журналіста потрапила не тільки сама Бейонсе, але і її кліпи. Консервативний представник ЗМІ вважає, що це відверта пропаганда "розпусного способу життя".

"Бейонсе робить негативний вплив на молодих дівчат, особливо на тих, хто позбавлений батьківського нагляду" - вважає 64-річний ведучий. - Діти без нагляду роблять жахливі речі, які шкодять їхньому здоров'ю. Бейонсе є частиною цієї проблеми. Ця жінка знає, що вагітність серед дівчаток -підлітків з афроамериканських громад становить близько 70 відсотків. Вона це знає, але її, схоже, це абсолютно не турбує", - стверджує О'Рейлі.

Нагадаємо, в березні цього року, в одному зі своїх шоу О'Рейлі сказав, що вражений тим, наскільки відвертими і сексуальними стали кліпи Бейонсе, і він вважає їх закликом до дії.