Погода, Новости, загрузка...

Марічка Яремчук показала, чим здивує на «Євробаченні-2014». ВІДЕО

На сцені B & W Hallerna в Копенгагені учасниця цьогорічного конкурсу «Євробачення» від України Марія Яремчук провела свою першу репетицію.

На сцену Марія вийшла у довгій яскраво-червоній сукні, - пише ТСН.

За задумом постановника номеру співачки, хореографа Олени Коляденко, позаду Маші буде розташоване величезне колесо, у якому бігатиме напівоголений чоловік.

Під час виступу Яремчук, разом з нею на сцені окрім хлопця в колесі буде ще чотири бек-вокалістки. Символом композиції виступлять годинник, зведені на сцені.

Зазначимо, організатори пісенного конкурсу обіцяють здивувати глядачів величезної сценою у формі корабля, оточеного басейном з водою.

«Цього року сцена Євробачення - це гігантський сенсорний LED-дисплей 35 метрів завширшки і 20 метрів у висоту у формі корабля, який реагуватиме на будь-які рухи музикантів і танцівників. Тому під час виступу ви побачите дивовижний ефект», - запевнив на прес-конференції в Копенгагені керівник шоу Жан Лагерманд Люндме.

Нагадаємо, на препаті «Євробачення-2014» Яремчук не запросили, а Кіркоров піарив сестер Толмачових. З 6 до 10 травня у Копенгагені пройде пісенний конкурс «Євробачення-2014».