Погода, Новости, загрузка...

Кім Кардаш'ян встановила рекорд

Квітневий випуск журналу Vogue з репером Каньме Вестом і зіркою реаліті-шоу Кім Кардаш'ян - став чи не найпродаванішим номером за всю історію існування журналу.

З моменту надходження журналу у продаж вже було продано більше 500 тисяч копій. Але попит на квітневий випуск все ще є, - цитує Gazeta.ua ЗМІ США.

Обкладинка з Кім і Каньє обігнала за популярністю попередні випуски з соул-дівою Бейонсе ( 355 тисяч ) і дружиною президента США - Мішель Обамою (293 тисячі).

Це викликало хвилю негативних відгуків, а деякі зі знаменитостей, зокрема Сара Мішель Геллар, і зовсім відмовилися від передплати журналу, пояснюючи це тим, що тепер Vogue - це не видання про моду, а звичайне бульварне чтиво.

Західні журналісти стверджують, що ідея весільної фотосесії належала зовсім не Анні Вінтур, а її колезі - креативному директору видання Грейс Коддінгтон.

73-річна Коддінгтон, яка вважає за краще працювати з професійними моделями, була в пошуках ідеальної пари для весільного фотосету і в зв'язку з тим, що підготовка весілля Кім і Каньє була у всіх на слуху, Грейс прийшла в голову ідея зняти пару для квітневого випуску.

"Нам потрібна була весільна історія. Ймовірно, Анна думала про цю пару, тому що вона останнім часом часто дивилася на фотографії Каньє. Вона сказала: " Може, знімемо кого-небудь, схожого на них? "А я подумала:" А чому б не зняти саме їх? Це ж Vogue" . Я вважаю, що Кім Кардаш'ян символізує поточний період нашої культури. Я зачарована їй так само, як зачарована людьми, яких бачу на вулиці і в метро", - повідомила Грейс Коддінгтон.

Сама ж Анна Вінтур, головний редактор журналу, залишилася дуже задоволена виконаною роботою. Вона вважає цю фотосесію вельми чарівною і зворушливою. І в той же час Вінтур спростовує чутки про те, що Каньє Вест умовляв її розмістити на сторінках Vogue фотосет зі своєю коханою.

"Ви, можливо, читали про те, що Каньє умовляв мене надрукувати Кім у Vogue. Насправді ж він не робив нічого подібного. Плітки можуть бути різні, але факт в тому, що ця інформація не відповідає дійсності", - сказала редактор.