Погода, Новости, загрузка...

Принц покинув свою кохану

Принц Гаррі розлучився з нареченою.

Проте вони залишилися хорошими друзями, - пише Комсомольська правда в Україні.

Обізнані джерела в оточенні пари спростували чутки, що Крессида Бонас почала висувати вимоги. За їхніми словами, 25-річна красуня просто вважає, що їй поки ще рано заміж і що замість того, щоб влаштовувати особисте життя, слід подумати про кар'єру.

Всього якийсь місяць пройшов з моменту першої появи пари на публіці. Чутки про швидкі заручини і неминуче весілля, звичайно, народилися не на порожньому місці - принц обнявся з подругою перед камерами папараці. Однак в останні тижні відносини між закоханими стали натягнутими. Важко сказати, коли ми дізнаємося про справжню причину розставання, але першим написав про вимоги Крессиди Бонас американський журнал People, природно, посилаючись на анонімні, але близькі і заслуговують на довіру джерела в оточенні пари.

Крессида, нагадаємо, не так давно закінчила школу танців і зараз працює в маркетинговій фірмі в лондонському Сохо. Дівчина на роздоріжжі. Їй потрібно приймати важливе і відповідальне рішення, що робити далі. На весіллях подруг і друзів Крессида завжди говорила, що в їх віці ще рано виходити заміж або одружуватися. Схоже, вона не кривила душею. Принаймні, зараз заміжжя в її плани на майбутнє, судячи з усього, ще не входить.