Погода, Новости, загрузка...

LOBODA заступилася за Кончіту Вурст

Конкурсантки Євробачення від України минулих років заступилися за цьогорічну переможницю.

Конкурсантки Євробачення минулих років LOBODA та Анастасія Приходько прокоментували виступ та перемогу бородатої Кончіти Вурст на конкурсі, - пише ТСН.

Обидві артистки переконані, що саме Кончіті мала дістатися перемога, їм обом сподобався вокал неординарної учасниці. Як розповіла Світлана Лобода, Вурст вже неодноразово пробувала свої сили на відбірковому турі на конкурс, однак її не брали "Ця людина володіє дуже хорошим вокалом. Вона або він - це шоумен, який чітко розуміє, що будучи хлопчиком у нього в житті нічого не виходило і не відбувалося, і ось зробивши бороду і зачіску, нарешті він став дуже затребуваним співаком в Австрії. А тепер - його визнало і "Євробачення". Ну, дай Боже", - прокоментувала артистка.

А от Настя Приходько в коментарі ТСН.ua поділилася, що знала Кончіту ще до перемоги. Вони познайомилися у червні минулого року. Настя зізналася, що коли побачила Вурст, то одразу ж сказала, що саме вона переможе "Вона викликає у мене розчулення і інтерес, він сміливо вийшов у жіночому образі і з бородою! Згадаймо, що в 1998 виграла Дана Інтернешнл, хоча теж транссексуал. Це конкурс пісні і шоу! Вона для мене переможець, тим більше Австрія не вигравала конкурс з 1966 року. Вже настав час, і заслужено!" - заступилася за Кончіту Настя.

Вона додала, що вболівала на Євробаченні саме за Вурст і зауважила, що у кожного в житті є право вибору. Окрім Лободи та Приходько на захист бородатої переможниці міжнародного конкурсу стала і українська зірка Вєрка Сердючка. Під час одного з російських шоу, де про Вурст говорили не найліпші слова, артистка попросила не сприймати все так серйозно і бути добрішими по відношенню до Кончіти.