Погода, Новости, загрузка...

11-річна жертва зґвалтування народила двійнят

В Сенегалі 11-річна жертва зґвалтування народила одразу двох дітей. Школярка не змогла зробити аборт, тому що в її країні це заборонено.

Як повідомляє The Guardian, неповнолітню матір зґвалтував сусід, коли їй було 10 років, - пише ТСН.

"Мама пішла на роботу, а я гралася з друзями на вулиці, коли мені захотілося в туалет. За мною туди зайшов сусід, який зачинив двері і схопив мене. Він зґвалтував мене, а потім сказав, що вб'є, якщо я комусь розповім", - каже дівчинка.

Вона розповіла, що після першого зґвалтування вона ледве могла ходити, а в нижній частині живота боліло. Згодом цей же сусід зґвалтував її в тому ж туалеті, пригрозивши смертю її матері.

Жертва мовчала про те, що сталося. Однак, як виявилося, вона завагітніла. Коли в неї почав рости живіт і з'явилася нудота, мати завела її до лікаря.

Медики підтвердили, що дівчинка вагітна.

В Сенегалі закон забороняє проводити аборти навіть жертвам зґвалтування. Тож їй довелося народжувати. Пологи почалися на 7-му місяці вагітності. Малюки провели певний час в інкубаторі, але вони цілком здорові.

Ґвалтівника заарештували і на завтра призначено суд над ним. Його жертва каже, що хоче аби сусіда "вбили".

"Через нього я перестала ходити до школи. Я хочу щоб він помер", - сказала дівчинка. Новоспечена неповнолітня мама також каже, що її сини постійно хочуть їсти, але в її грудях немає достатньо молока.

Тож його доводиться купувати в аптеці. На щастя дівчинці допомагають співчутливі люди і активісти жіночого руху. А аптеки роблять їй особливу знижку.

Раніше у Великобританії підліток зґвалтував 8-річну сестру, надивившись порно.