Погода, Новости, загрузка...

Памела Андерсон заявила, що її кілька разів гвалтували

Зірка серіалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон під час одного зі світських заходів на Каннському кінофестивалі зізналась, що кілька разів ставала жертвою згвалтування.

"Зараз я хочу поділитися з вами тим, що у мене в душі" - зізналася актриса більш ніж 200 гостям світського заходу.

Памела розповіла, що у неї було важке дитинство, незважаючи на те, що батьки дуже любили її, але, на жаль, це не вберегло їх дівчинку від сексуального домагання з боку власної няні. На той момент Памелі виповнилося всього шість років.

Коли Андерсон виповнилося дванадцять, вона пішла в гості до давнього друга, 25 -річний брат якого вчив її грати в нарди. Пізніше чоловік запропонував їй масаж , який закінчився згвалтуванням. Як зізналася Андерсон, це був її перший гетеросексуальний досвід.

"Після цього я не довіряю людям, а тоді мені просто хотілося покинути цю планету", - зізналася Андерсон.

Коли їй було п'ятнадцять, хлопець, з яким вона на той момент зустрічалася (очевидно, був не сильно прив'язаний до своєї дівчини) задумав групове згвалтування, в якому брали участь ще шість його друзів.

"Він думав, що це буде весело" - сказала Памела.

Своїй матері вона так і не зізналася в тому, що сталося, і ніхто так і не був покараний. Андерсон закрилася в собі, її навіть почали відвідувати суїцидальні думки. Допомогли їй впоратися зі своїми душевними стражданнями тварини, яких Памела любить з дитинства.

"Тварини були моїми єдиними друзями, поки на світ не з'явилися мої діти. Тоді, у п'ятнадцять, я присягнулася захищати їх, адже вони більш віддані, ніж люди", - сказала Андерсон.

На питання, чому вона так і не розповіла матері про те, що сталося, актриса зізналася, що кілька разів намагалася, але в останній момент завжди відмовлялася від цієї ідеї, оскільки її матері і так було нелегко.

"Мої батьки намагалися вберегти мене, але виявилося, що весь світ для мене небезпечний. Мій батько був алкоголіком, мама працювала на двох роботах, щоб ми змогли зводити кінці з кінцями. Мама завжди плакала, батько іноді не приходив ночувати додому, ми переживали за нього, плакали, це було нестерпно. Я не могла дозволити собі заподіяти їй ще більший біль, її серце і так було розбите".

Зараз актриса щаслива в третьому шлюбі з Ріком Соломоном і двома своїми синами від шлюбу з рок-музикантом Томмі Лі.