Погода, Новости, загрузка...

Одружився знаменитий російський актор

Днями в Кутузовському РАГСі Москви відбулася церемонія одруження знаменитого російського актора Марата Башарова і актриси Катерини Архарової.

Марат та Катерина розписалися в тісному колі сім'ї, на церемонії також була присутня десятирічна донька актора від першого шлюбу Амелі, - пише Gazeta.ua.

Новоспечене подружжя одразу вирушило традиційним маршрутом всіх московських молодят по Червоній площі і Воробйовим горах, а після завершили святковий день в одному зі столичних ресторанів. Вже наступного дня новоспечені чоловік і дружина відпочивали в закритому підмосковному селищі, а завтра Марат та Катерина вирушають у весільну подорож.

Нагадаємо, про те, що Між Маратом і Катериною роман, стало відомо зовсім недавно, власне, сам роман почався недавно. Як повідомила Катерина, вони з Маратом познайомилися в соціальних мережах. Башаров запросив чарівну блондинку до себе на виставу "Одружуватися вам треба, барин".

Того ж вечора Марат в компанії своїх колег за сценою пив чай у Катерини в будинку. Там же молодий чоловік і запропонував Катерині вийти за нього заміж. Стрімкий роман завершився швидким шлюбом, Марат стримав своє слово.

До слова, Катерина є троюрідною сестрою Максима Віторгана, російського актора і чоловіка Ксенії Собчак. Батько Максима Еммануїл Віторган і тато Катерини Семен - двоюрідні брати. Колишня дружина Марата Єлизавета Круцко і зараз є його агентом і директором, у них залишилися прекрасні дружні стосунки.