Погода, Новости, загрузка...

Донька Анджеліни Джолі та Бреда Піта хоче змінити стать

9-річна дівчинка хоче змінити жіночу стать на чоловічу!

Шайло наполягає на тому, щоб мама і тато відвели її до пластичного хірурга, який зможе провести операцію зі зміни статі. У свої дев'ять років дівчинка вже чітко розібралася, що її бажання може втілитися в реальність. Причому Анджеліна Джолі підтримала дочку і не стала її відмовляти.

Бажання змінити стать з'явилося у Шайло після того, як вона подивилася реаліті шоу "I Am Cait". Перейнявшись сюжетом цієї передачі, дівчинка стала задавати батькам дивні питання: як це відбувається, чому вона не може змінити стать, що буде, якщо вона стане хлопчиком?

Спочатку Джолі і Піт всіляко намагалися відвернути доньку від подібних думок, але Шайло не здавалася і продовжувала наполегливо цікавитися цим питанням. Тоді Анджеліна Джолі вирішила розповісти своїй старшій доньці всю правду і підтвердила, що сучасні методи пластичної хірургії дозволяють кожному бажаючому змінити стать. Цією інформацією поділився інсайдер в американському порталі Radar Online.

Бред Піт, у свою чергу, не підтримав дружину. Батько сімейства і чути не хоче про такі страшні речі як операція зі зміни статі, тим більше з вуст 9-річної доньки. Піт переконаний, що Шайло зростає дівчинкою-шибеником серед своїх старших братів, на прикладі яких вона копіює модель чоловічої поведінки.

Шайло Джолі-Піт відрізняється своїм індивідуальним стилем і поведінкою. Дівчинка воліє одягатися по-хлопчачому, її практично ніхто і ніколи не бачив в сукні. Можливо, це дійсно пов'язано з оточенням старших братів, з якими вона спілкується. Інакше складно пояснити, чому блакитноока симпатична дівчинка вирішила одягатися і вести себе як хлопчик-шибеник.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі і Бред Піт виховують шістьох дітей, троє з яких - їх прийомні діти.