Погода, Новости, загрузка...

Андрій Данилко у свій День Народження вирішив змінити життя

Свої 42 роки, а саме стільки сьогодні виповнюється Андрію Данилку, артист полетів відзначати за кордон. Друзі зірки розповіли нам: «Святкувати Андрій вирушив до Лондона, а компанію йому склала сценічна мама Вєрки Сердючки - Інна Білоконь. Це вже не перший раз, коли з усього і досить великого колективу Андрій бере з собою на відпочинок або відзначати день народження тільки одну людину - Інну. Вона для нього дуже близька людина. Але не всім зрозумілі їхні відносини, нас теж дуже здивував знімок, коли вони були разом у відпустці і зробили фото як цілуються, враховуючи, що у Білоконь є чоловік, який живе в Полтаві. Судячи з того, скільки часу вона проводить в Києві та в роз'їздах з Данилком по світу, причому не тільки робітників, складно сказати, як у неї складається сімейне життя».

За порадою астролога

У колективі артиста розповіли нам, що місце святкування 42-річчя Данилко вибрав не випадково: «Андрій поїхав до Лондона зустріти соляр, як порекомендував йому астролог, щоб змінити своє життя. Андрій сильно переживає через ситуацію в країні, з творчістю теж складно - він розуміє, що його радісні концерти зараз не до місця, плюс у нього безсоння».

Астролог Оксана Барвінок пояснила нам суть ритуалу: «Соляр - це прогноз по сонцю, і коли він несприятливий, то можна виправити справи на прийдешній рік, якщо зустріти свій день народження в певному географічному місці. І перебувати там потрібно від трьох до п'яти днів».