Погода, Новости, загрузка...

Політичний тролінг від Галини Падалко на фейсбук

Пост Галини Падалко на фейсбук:

А зараз я напишу вам 6 причин подивитися дебати кандидатів до ЛМР від "Протилежного погляду":

1. Євген Ткачук зайшовши в студію, засліпив своїм ідеальним виглядом так само, як щоразу це робить з виборцями на округу. Але в цілому склалось враження, що робити дороги й господарювати у пана Євгена виходить краще, ніж говорити.

2. Ігор Поліщук прийшов не сам, а зі свитою власних фотографів та журналістів. Гарно зачесаний і вбраний він, як завжди, був ідеально підготовлений. Проте, даючи відповіді на запитання справляв враження, що в студії не кандидат в депутати ЛМР і навіть не діючий депутат депутатської групи «Новий Луцьк», а «свідок Палиці», оскільки, прізвище «патрона» зустрічалось у його спічах вдесятеро разів більше ніж «УкрОП».

3. Михайло Шелеп. Його борода не давала спокою Григорію Пустовіту, який сказав, що якщо легка дводенна щетина для чоловіка ознака того, що він – мачо, то пан Шелеп з його бородою - підстаркуватий мачо. Михайло помітно нервував на шоу, мабуть, просто через свою природню експресивність та емоційність, але, попри те, що перебував у тому ж статусі, що й усі запрошені - статусі кандидата у депутати, намагався позиціонувати себе як звичайного лучанина, громадського активіста, чим, на мою думку, вдало маніпулював.

4. Микола Буліга, як справжній радикал, пропонував безкомпромісні методи вирішення проблем, тому на запитання про боротьбу з тітушками заявив, що потрібно використовувати давні перевірені методи. Наприклад в давнину наші предки обмазували ворота нецнотливих дівчат дьогтем. Цікаво, якими ще традиціями і методами користуватиметься кандидат для вирішення інших, глобальніших питань.

5. Юлія Вусенко – єдина жінка серед учасників, виглядала пані Юлія прекрасно. Попри, невеликий досвід і те, що вона початківець у політиці викладацька діяльність давалась в знаки: переконувала виборців на дебатах пані Вусенко так само майстерно, як студентів в аудиторії.

6. Григорій Пустовіт – прийшов на шоу уже втретє, тож почувався як вдома, і почав активну дискусію і тролінг ще з порогу. Якби камери були включені, то можна було записати ще однин випуск «Дебати: 30 хв ДО» і він би став, вочевидь, рейтинговішим від звичайних випусків «Протилежного погляду». Григорій Олександрович відповідав з огляду на свій великий досвід, що допомогло йому лавірувати між конкретикою.