Погода, Новости, загрузка...

"Жива" та "мертва" вода: секрети застосування

Виявляється, казка може стати майже реальністю. Адже сьогодні за допомогою активованої води лікується понад 45 різних хвороб і описано до 15 методичних рекомендацій щодо застосування «живої» і «мертвої» води в господарських цілях.

Яку воду краще використовувати?

Практика застосування активованої води показує, що її біологічна активність залежить від її складу. У природній воді поряд зі звичайним набором мінеральних і органічних речовин можуть знаходитися з'єднання і домішки, утворені в процесі розкладання промислових відходів, кислотних дощів тощо. Тому для приготування активованої води краще використовувати джерельну воду. Звичайну водопровідну хлоровану воду слід використовувати після відстоювання в скляному або емальованому посуді не менше доби.

«Мертва» (кисла) вода - прозора, на колір жовтувата, має різко виражені антибактеріологічні властивості. При внутрішньому вживанні вона знижує кров'яний тиск, уповільнює обмін речовин в організмі, зменшує біль у суглобах. При зовнішньому - знезаражує бинти, вбиває мікроби в гнійних ранах.

«Жива» (лужна) вода - прозора, але після реакції можливий осад у вигляді солей і накипу. На смак «жива» вода м'яка, нагадує дощову. Така вода прискорює загоєння ран, стимулює обмін речовин в організмі, підвищує кров'яний тиск, покращує апетит і переварювання їжі в шлунку.

Застосування «живої» і «мертвої» води

Одним з перших, хто самостійно виготовив побутовий апарат для отримання «живої» та «мертвої» води, був А. Д. Кротов - заслужений раціоналізатор і винахідник. Він довгий час страждав від чоловічої хвороби - аденоми передміхурової залози. Терапевтичне лікування не давало результатів і була запропонована операція. До цього часу Кротов вже мав активатор води, і вирішив спробувати лікувати себе сам. У лікарні він став регулярно пити «живу» воду. Коли настав день операції, виявилося, що аденома зникла, тобто розсмокталася самостійно.

При аденомі передміхурової залози цикл лікування триває 8 днів. За годину до споживання їжі 4 рази на день треба пити по півсклянки «живої» води (четвертий раз на ніч). Якщо кров'яний тиск нормальний, то до кінця лікування можна пити по склянці. Статевих стосунків переривати не рекомендується. У процесі лікування корисно робити масаж промежини і ставити на неї компрес з «живою» водою, попередньо змочивши це місце «мертвою» водою.

Бажано також робити клізми з теплою «живою» водою. Корисно їздити на велосипеді, а також ставити свічки з бинта, змоченого у «живій» воді.

Під час лікування болі проходять через 4-5 днів, зменшується пухлина і позиви мочитися. Разом з сечею можуть виходити невеликі червоні частинки. Поліпшується переварювання їжі і апетит.

Іноді необхідний повторний курс лікування. Його проводять через місяць після першого сеансу, але краще продовжувати лікування без перерви.

Обробка водою значно прискорює загоєння порізів, ран і трофічних виразок. Уражені місця спочатку потрібно промити «мертвої» водою, а потім обробити «живий».

При лікуванні грипу необхідно полоскати горло, ніс і порожнину рота підігрітою «мертвою» водою 6-8 разів на добу. На ніч потрібно пити по півсклянки «живої» води. У першу добу лікування рекомендується нічого не їсти. Грип проходить протягом 2-3 діб.