Погода, Новости, загрузка...

Російських військових спеціальною книгою навчать спілкуватися з жінками

Таке нововведення хочуть впровадити в армії.

Про це військове відомство повідомило у відповіді рухові "Всеросійські батьківські збори", яке попросило викорінити мат у військах, - повідомляють "Известия".

У громадській організації вважають, що військовослужбовцям від рядового до генерала не личить лихословити, "ганьблячи честь мундира і російського воїна".

У Міноборони заявили, що вже зараз з військовослужбовцями ведеться відповідна робота, а незабаром вийде книга фахівця з етикету Івана Арцішевського "Ввічливі люди".

За словами автора, у посібнику буде представлено керівництво з поведінки за столом, при спілкуванні з жінками, згадуються також телефонні розмови, імідж і зовнішній вигляд.

"Це етикет для військових, як поводитися, коли вони зняли форму - як вітатися, представлятися, правильно користуватися приладами та ін.", - Відзначає Арцишевський.

Представник громадської організації, яка звернулась до військового відомства, Володимир Росновський, впевнений, що при Суворову, Кутузову і Ушакову солдати не лаялися матом, тому "це були найпотужніші війська в світі".

За словами Росновського, командир повинен карати солдатів, які лаються при ньому, наприклад, чищенням двору або 100 кг картоплі.