Погода, Новости, загрузка...

Лідера "Правого сектора" у Павлограді заарештували: політик втратив свідомість у суді. Відео

У Дніпропетровську Бабушкінський райсуд 10 жовтня ухвалив рішення заарештувати на час слідства лідера павлоградської осередку "Правого сектора" Ярослава Тарасенко, про це повідомляють активісти партії.

Суд над Тарасенко та бійцем Дніпро-1 почався о 15.00. З будівлі суду активістів вивели тільки в 20.20. "За Тарасенко обрали санкцію 2 місяці СІЗО! Це при тому, що він у суді знепритомнів!", - Обурюються активісти.

Лідер павлоградського "ПС" оголосив про сухе голодування і вже кілька днів відмовляється від їжі і води. Бійцеві Дніпро-1 суд вибрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. З будівлі суду підсудних вивели через різні виходи у супроводі великої кількості правоохоронців.

Під час самого суду активісти влаштували мітинг - під будівлю зібралося кілька десятків людей. Партійці впевнені - це політична розправа.

У міліції ж кажуть, арешти з політичною діяльністю ніяк не пов'язані. Чоловіків підозрюють у скоєнні тяжких злочинів. За місцем їх проживання виявили велику кількість зброї: пістолет Макарова, пістолет-кулемет "Скорпіон", 5 магазинів до них з патронами, гранати Ф-1 і РГД-5, 2 гранати ВОГ-25 і патрони. На даний момент триває слідство. Порушено кримінальні справи за розбій, грабіж, крадіжки і незаконне зберігання зброї.