Погода, Новости, загрузка...

7 канцерогенних продуктів, які викликають рак

Останнім часом деякі види раку були діагностовані майже у 1,5 мільйона чоловік через вживання подібної їжі. То чи не пора нам переглянути все те, що ми їмо кожен день?

Є 7 продуктів, які містять канцерогенні елементи. Уникайте їх завжди, коли це можливо.

1.Перероблене м'ясо.

На думку дослідників, якщо ви споживаєте такі продукти, як сосиски, шинка і бекон, ви ризикуєте захворіти на рак. Дослідження тривало майже 13 років в 10 європейських країнах. Отримані результати були опубліковані в журналі BMC Medicine, які попереджають, що надмірна кількість солі і хімічних речовин у м'ясі небезпечні для здоров'я людини. Дослідження показало, що люди, які споживали 160 г або більше оброблених м'ясних продуктів, збільшують на 44% шанси померти передчасно. Ті, хто їв мало таких продуктів (20 г або менше) були здоровіші.

Подібне перероблене м'ясо можна приготувати в домашніх умовах за допомогою звичайної м'ясорубки і без додавання різних хімічних речовин. Подібні м'ясорубки дуже зручні у використанні, а для їхньої купівлі досить зайти в будь-який інтернет-магазин.

2.Газовані напої.

Може бути, зараз саме час, щоб зменшити кількість споживаних газованих напоїв? Було підраховано, що люди підвищують ризик захворіти на рак при вживанні принаймні один банки газованої води в день. Ви можете прочитати більше про висновки в американському журналі Nutrition.

При вживанні великої кількості содової людина буде набирати вагу через надмірної кількості калорій. Крім того, з'являється залежність від неї. Є й інші побічні ефекти содовою. Від даного напою люди страждають від шлунково-стравохідного рефлюксу та підвищення рівня кислоти в шлунку.

3.Консервовані помідори.

Проблема консервованих томатів полягає в тому, як вони упаковані і як вони зберігаються. Банки, використовувані для зберігання помідор викликають підвищення бісфенол-А (BPA) в організмі. Дослідження показують, що бісфенол призводить до пошкодження і мутації генів. Так що ви дійсно повинні звести до мінімуму споживання консервів. Це особливо важливо, якщо ви молоді, тому що це може вплинути на фертильність.

4.Мариновані або копчені продукти.

Нітрати зберігають м'ясо і додають колір до нього. Вважається, що нітрати не викликають рак. Тим не менш, є деякі умови, при яких з'являються N-нитрозо композити всередині нашого організму. N-нитрозо компоненти збільшує ризик розвитку різних видів раку. Так що, якщо вам подобаються солоні і мариновані продуктів, намагайтеся їсти їх рідше.

5.Лосось.

Вирощені на фермі лососі можуть викликати рак, тому що вони вже спочатку забруднені. Вони мають багато відомих канцерогенних елементів, таких як антибіотики, хімікати, пестициди, і т.д. Найголовніше це те, чим лососів годують на фермах. Ви знаєте, що червоно-рожевий колір м'яса лосося не природний? Коли ми їмо вирощеного на фермі лосося, ми разом з м'ясом їмо все хімічні речовини і домішки, які зберігаються в рибі!

6.Картопляні чіпси.

Ця популярна закуска є однією з головних причин ожиріння у людей. Ви можете з'їдати тільки одну часточку чіпсів в день, і цього буде достатньо для вас, щоб отримати 2 зайвих кілограми на рік. Таку теорію підтвердило дослідження, яке було опубліковано в медичному журналі New England Journal. Картопляні чіпси насичені транс-жирами, які повинні бути на чолі списку продуктів, які необхідно уникати. Транс-жири підвищують рівень холестерину в крові.

7.Попкорн з мікрохвильовки.

Якщо у вас все ще є мікрохвильовка для попкорну, настав час почати турбуватися. Звичайно, дуже зручно користуватися маленькими пакетами попкорну, але ця їжа є абсолютним кошмаром для вашого здоров'я!

Є кілька причин, чому попкорн приготований в мікрохвильовці дуже небезпечний. Пакет для попкорну виготовлений з перфтороктановой кислоти (PFOA). Те ж хімічна речовина знаходиться в тефлонових каструлях і сковорідках. Насправді вони дуже токсичні. Дослідження було зроблено в університеті Каліфорнії. Дослідники попереджають, що PFOA негативно впливає на фертильність жінки. Крім того, це хімічна речовина збільшує ризик захворювання раку сечового міхура, нирок, яєчок або підшлункової залози.